Zoeken naar 1euro hosting

1euro hosting
archief 1eurohosting verwijderd account Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Dat de prijs voor de hosting laag is is niet het punt, dat de service m.b.t. de hosting daardoor niet okay is dat is het punt ook niet. Niet tevreden met de hosting, jammer dan moet je verhuizen en dat is het punt hier.
1eurohosting Beoordelingen Lees 1eurohosting.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Antwoord van 1eurohosting. Gepubliceerd vrijdag 3 februari 2017. Onze Dell servers zijn uitstekend en van hoge kwaliteit. Bij shared hosting kunnen niet alle scripts goed draaien. De heer Dorzada heeft ons Budget Hosting Account en draait te zware scripts voor ons goedkoopste pakket.
1eurohosting 19, / 5 op basis van 78 ervaringen.
Ik ben al jaren klant van 1eurohosting en nog nooit problemen gehad. De storingen die er geweest zijn werden altijd keurig opgelost.Helpdesk tickets worden door de weeks vaak binnen 1 uur beantwoord, in het weekend binnen 24 uur.Voor mij prima hosting partner voor een scherpe prijs.
Hosting vanaf 1 Euro, webhosting, domein registratie en VPS.
1" eurohosting; daar is mijn euro goed besteedt." 1EUROhosting" is betrouwbaar goede uptime en wat ook belangrijk is een goede en snelle service, ben al een aantal jaren klant en de prijs kwaliteit is gewoonweg." 1" euro hosting is zeer goedkoop, maar goeie diensten!
Klacht over 1eurohosting.nl? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van kevinscozzari op 24 april 2014 over 1eurohosting.nl in de categorie Websites Building en Hosting. Ik heb op 22 april een hosting pakket buget en een domeinnaam besteld. Ik wil dit niet meer aangezien ik de reviews heb gelezen.

Contacteer ons