Op zoek naar 1euro hosting?

1euro hosting
1Eurohosting hosting review.
Het doel is om hosting zo goedkoop mogelijk te houden, een telefonische helpdesk zou in de visie van dit bedrijf niet bijdragen aan dat doel. Het bedrijf stelt zelf zeer snel, maar uiterlijk binnen 24 uur op e-mails antwoord te geven.
Klacht over 1eurohosting.nl? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van kevinscozzari op 24 april 2014 over 1eurohosting.nl in de categorie Websites Building en Hosting. Ik heb op 22 april een hosting pakket buget en een domeinnaam besteld. Ik wil dit niet meer aangezien ik de reviews heb gelezen.
1EuroHost Shared Webhosting Colocation Dedicated servers Firewalls Managed services.
Je website online plaatsen start met kwalitatieve hosting, we bieden verschillende shared hostingpakketten aan waar je een keuze uit kan maken inclusief gratis extras. Heb je meer resources nodig voor je website dan kan je het best opteren voor Cloud hosting.
Hosting vanaf 1 Euro, webhosting, domein registratie en VPS.
Al onze hosting accounts zijn 100% geschikt voor Joomla en Wordpress. Volgens PC Magazine is 1eurohosting de goedkoopste hoster van Nederland en Belgi. WAT VINDEN ONZE KLANTEN? goed" bedrijf snel goede verbinding." Een" heel degelijke en betrouwbare hosting aan een lage prijs.
1eurohosting Beoordelingen Lees 1eurohosting.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Antwoord van 1eurohosting. Gepubliceerd vrijdag 3 februari 2017. Onze Dell servers zijn uitstekend en van hoge kwaliteit. Bij shared hosting kunnen niet alle scripts goed draaien. De heer Dorzada heeft ons Budget Hosting Account en draait te zware scripts voor ons goedkoopste pakket.

Contacteer ons