Meer resultaten voor domeinnaam belgie

domeinnaam belgie
Domein registreren Domein Shop.
Voor de veeleisende klanten biedt Versio een erg uitgebreide API aan waarmee domeinnamen geregistreerd verhuisd en beheerd kunnen worden. Iedere actie die u via onze website kunt kunt u ook via onze klanten paneel. Domeinnaam registratie en verhuizing. Met uw domeinnaam maakt u duidelijk wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is daarom van belang dat u een passende en pakkende domeinnaam vindt voor uw website. Versio biedt u een gebruiksvriendelijk interface voor het beheer van uw domeinnamen voor de laagste prijs van Nederland en België. U kunt hieronder beginnen met de registratie of verhuizing van uw domeinnaam. Versio beheert meer dan 60.000 domeinnamen en is hiermee één van de grootste registrars van Nederland en België.
BE domeinnaam registreren voor België 10 gratis tools. Vrije check hier.
Bij elke domeinnaam krijgt u een gratis mailbox en e-mailadres. Score van onze klanten. Gratis inbegrepen bij elke be domeinnaam. Een België domeinnaam kopen heeft enorm veel voordelen. Gratis 1GB mailbox en e-mailadres. Gratis Onbeperkt aantal subdomeinen. Gratis Volledige controle over de DNS-instellingen. Gratis Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding. Gratis Stuur bezoekers door met domein forwarding. Gratis 24/7 Nederlandstalige support. Gratis 90 dagen niet-tevreden geld terug garantie. Gratis e-book met marketingtips. Gratis 75 AdWords voucher. be domeinnaam België registreren? Prijzen voor een be domeinnaam. TLD Activatie 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar.
Belgische domeinnaam overzicht.
Gebruik uw of onze nameservers. 1 2 3 5 of 10 jaar. Waarvoor kan ik een domeinnaam gebruiken? Hoe kies ik een domeinnaam? Hoe verloopt de verhuis van een be domeinnaam?
Webhosting en domeinnaamregistratie België Nederland. Altijd voordelig bij AlfaHosting AlfaNet.be.
Dan heeft u hosting nodig. Stel uw hosting pakketten zelf samen en fungeer als reseller. Bij een website hoort een adres dit noemt men een domeinnaam. Beschik over een virtuele privé server de ideale bedrijfsoplossing. U huurt een volledige fysieke server. Gebruik onze eenvoudige wizard en plaats snel uw bestelling. Uw partner op het internet. AlfaHosting een onderdeel van AlfaNet bvba levert al sinds 2003 kwalitatieve betrouwbare én betaalbare hosting aan bedrijven en particulieren. Bij AlfaHosting staat de klant centraal! Geen dure reclamecampagnes voor ons.
Wned.nl De goedkoopste hoster van Nederland en België Controleer domeinnaam.
Wned.nl biedt u een gebruiksvriendelijk interface voor het beheer van uw domeinnamen voor de laagste prijs van Nederland en België. U kunt hieronder uw domeinnaam registreren of verhuizen naar ons. Na registratie/verhuizing van het domeinnaam is uw domeinnaam één jaar geldig. Hierna kunt u het domein verlengen of opzeggen. Uw domeinnaam wordt stilzwijgend verlengd. Alle NL en BE domeinnamen. voor maar 4.50 actie. Geldig voor alle nieuwe aanvragen en verhuizingen. Nieuwe registraties en verhuizingen domeinnamen heeft u al vanaf slechts 4.50 excl BTW. Daarna gelden de reguliere tarieven. van 10.00 voor 4.50 eerste jaar. van 10.00 voor 4.50 eerste jaar. van 10.00 voor 450 eerste jaar.
Domeinnaam registratie met be/.vlaanderen.
To The Point bvba is een registratie-agent voor domeinnamen met extensie be vlaanderen brussels eu com net org info en biz. Een domeinregistratie met extensie be eu com net of org kost slechts 20 EUR per jaar 1653 EUR BTW. De prijs van domeinnamen met extensie vlaanderen of brussels daarentegen bedraagt 37 EUR per jaar 3058 EUR BTW. Deze horen bij de laagste prijzen waarvoor u momenteel een eigen domein kunt laten registreren.
Belgische aanpak phishing behoort tot beste ter wereld.
Met een topniveaudomein worden de letters achter het laatste punt in een domeinnaam bedoeld dus.be.eu.com.org enz. Wereldwijd werden 95.321 domeinnamen misbruikt op een totaal van 286.218.507 domeinnamen. Per 10.000 domeinnamen bedroeg het.be-misbruik dus 14 in vergelijking met 333 bij domeinnamen wereldwijd. Dat toont aan dat.be-domeinnamen tot de veiligste ter wereld behoren. Tijdens de tweede helft van 2014 werden 5 nieuwe.be-domeinnamen geregistreerd die werden gebruikt voor phishing. Wereldwijd waren dat er 27.253. Per miljoen domeinnamen is dit 352 voor.be en 953 wereldwijd voor alle topniveaudomeinen samen. Nederland en Duitsland doen het nog net iets beter dan ons land terwijl Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk ietsje slechter scoren.
Webwijzer.nl De eigenaar van een domeinnaam achterhalen.
De eigenaar van een website is snel te vinden via de registratie van de domeinnaam. Nederlandse en Belgische domeinnaamhouders kunnen online worden opgezocht bij SIDN en DNS Belgium. Websites vermelden soms geen juiste contactgegevens. Wie om welke reden dan ook contact wil opnemen met de persoon achter een website kan in een Whois register opzoeken op wiens naam de domeinnaam staat. Vaak is dit de eigenaar van de website of een bedrijf dat in contact staat met de eigenaar zoals de webdesigner. Nederlandse domeinnamen opzoeken NL.
Herbalife website Herbalife webwinkel herbalife webdesign rekruteer website ontbijtwebsite. herbalife distributeur.
Website te koop voor Herbalife verdelers onafhankelijke Herbalife distributeurs in Belgie. Tevens rekruteer websites.
Domeinnaam speelgoed.be levert pak minder op dan gehoopt ve. Knokke-Heist Het Nieuwsblad.
Domeinnaam speelgoed.be levert pak minder op dan gehoopt verkoop gaat niet door. 27/10/2016 om 0625 door tlg Print Corrigeer. Er werd gisteren slechts 5.000 euro en niet de gehoopte 20.000 euro geboden. Een online veiling van een Belgische domeinnaam draaide gisteren op een sisser uit. De eigenaar van speelgoed.be hoopte op een slordige 20.000 euro maar uiteindelijk werd niet meer dan 5.000 geboden.

Contacteer ons