Resultaten voor domein host

domein host
Uw domeinhost identificeren Google Apps-beheerder Help.
In veel gevallen is de registreerder vermeld in de whois-resultaten ook uw domeinhost. Soms is echter een ander tussenbedrijf de host van de DNS-servers van uw domein. Controleer de naamservers om dit na te gaan. Soms onthullen de servers zelf de naam van uw host. De naamservers in de bovenstaande resultaten laten bijvoorbeeld zien dat EveryDNS de domeinhost is voor theurbanexperience.org. Als uw naamservers geen specifiek bedrijf als naam hebben maar een onduidelijkere naam hebben zoals asadns1.name-services.com kunt u de naam van uw host vaak zoeken door op Google.com te zoeken naar de servernaam. In de zoekresultaten wordt het bedrijf dat eigenaar is van die server hoogstwaarschijnlijk vermeld.
HostYou BVBA Domeinregistratie.
Een domeinregistratie bij HostYou is meer dan enkel de registratie van het domein. Voor een prijs van maximaal 14.51 /jaar voor BE domeinen 15.72 /jaar voor EU domeinen en 16.93 /jaar voor de meeste internationale domeinen krijgt u toegang tot allerlei diensten om uw domein volledig te beheren. Afhankelijk van de extentie het aantal domeinen en/of de jaren van registratie kan deze prijs zakken tot 6.04 bekijk het overzicht. Alle prijzen op onze website zijn incl. GRATIS inbegrepen in de prijs van een standaard domeinregistratie. Licentie op het domein. Voor een periode gelijk aan het gekozen aantal jaren.
SIDN Let op spookfacturen!
Wij adviseren bij uw klacht ook een kopie van de factuur mee te sturen. Door de klachten te bundelen kan het Steunpunt Acquisitiefraude de fraude sneller bestrijden. Wat doen NL Domein Host en Domeinhost Nederland? De bedrijven versturen facturen voor een zogenaamd geleverde dienst waarbij het veelal gaat om domeinnaamregistraties. Onderaan in de kleine letters leest u dat het om een offerte gaat niet om een factuur. Hun handelsnaam en website suggereren bovendien dat uitingen afkomstig zijn van een leverancier van domeinnaamregistratiediensten registrar. Wij waarschuwen mensen voor deze spookfacturen en roepen op hiervan melding te maken bij het Steunpunt Acquisitiefraude. Dit is het landelijk meldpunt voor acquisitiefraude te bereiken via fraudemeldpunt.nl.
De FOD Economie waarschuwt voor misleidende facturen van BE Domein Host FeWeb.
De FOD Economie waarschuwt voor misleidende facturen van BE Domein Host. FeWeb mocht een aantal klachten ontvangen over misleidende facturen van BE Domein Host en heeft dit gerapporteerd aan de Economische Inspectie. Diverse ondernemingen kregen de afgelopen weken een bericht dat op het eerste gezicht lijkt op een normale factuur voor de registratie van een domeinnaam. De kleine lettertjes onderaan zeggen echter dat het slechts om een aanbod gaat en dat diegene die de factuur betaalt automatisch akkoord gaat met het aanbod. De FOD Economie roept de zelfstandigen op om waakzaam te zijn bij het ondertekenen en betalen van facturen.
Spookfactuur van NL domein host? NOOIT betalen!
Er heerst toch nog veel onduidelijkheid over. Deze spookfacturen zijn afkomstig van een bedrijf dat zich NL Domein Host noemt voorheen waren zo ook actief als Domein Host Nederland. Uit berichten op fraudehelpdesk.nl over NL Domein Host en Domein Host Nederland blijkt dat dit bedrijf al geruimde tijd bekend staat als fraudeur op gebied van het versturen van spookfacturen. Factuur NL Domein Host. Hieronder tref je een voorbeeld van zon factuur aan. Let wel dat dit voorbeeld per keer kan verschillen. Wat moet ik doen als ik een factuur ontvang van NL Domein Host? Wanneer je een factuur hebt ontvangen van NL Domein Host moet je deze NOOIT betalen! Er bestaat namelijk geen enkele juridische betalingsverplichting. De bedragen op de factuur variëren.
Domein hosting incl. gratis website Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Daarnaast zijn in ieder pakket onder meer de volgende diensten inbegrepen virusscanner webmail en spamfilter. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vorm van domein hosting. Naast domein hosting gericht op alleen het gebruik van e-mail is er ook domein hosting waarmee je gebruik kunt maken van e-mail én waarmee je je website online kunt zetten. Deze vorm van domein hosting noemen we webhosting. Hierbij huur je een gedeelte op een server van Hostnet. Hostnet biedt een varia aan webhostingpakketten aan pakketten voor particulieren of het midden en kleinbedrijf. Wil je meer weten of deze vorm van domein hosting? Op de volgende pagina lees je er alles over.
Easyhost Hébergement enregistrement de noms de domaines serveurs dédiés colocalisation et services infogérés en Belgique et aux Pays-Bas.
Easyhost propose de la gestion d'infrastructures d'applications de l'hébergement de la colocalisation des domaines des serveurs dédiés des serveurs virtuels un centre de données de la connectivité Exchange hébergé des sauvegardes d'ordinateurs de la gestion de serveurs des services de sécurité des services de surveillance de l'hébergement Linux et de l'hébergement Windows.
Pas op voor spookfacturen van NL Domein Host SoHosted.
De laatste tijd ontvangen wij steeds vaker verontrustende berichten van onze klanten over spookfacturen afkomstig van een bedrijf genaamd NL Domein Host voorheen ook actief als Domein Host Nederland. Wij willen je middels dit nieuwsbericht graag informeren over de facturen die dit bedrijf stuurt en wat je hier tegen kunt doen. Uit de nieuwsberichten op fraudehelpdesk.nl over NL Domein Host en Domein Host Nederland blijkt dat dit bedrijf al geruimde tijd bekend staat als fraudeur. Factuur NL Domein Host. Hier zie je een voorbeeld van de factuur die wij kregen doorgestuurd van een klant mogelijk zijn er verschillende versies in omloop.
Oplichters gebruiken valse facturen van BE Domein Host De Standaard.
20/11/2014 om 1402 door jns. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. De Economische Inspectie waarschuwt voor valse facturen voor de registratie van domeinnamen op het internet. Oplichters gebruiken een op het eerste zicht normale factuur van de firma BE Domein Host maar in de kleine lettertjes staat dat wie betaalt automatisch ingaat op hun aanbod. Verschillende ondernemingen hebben de voorbije weken een bericht gekregen dat lijkt op een normale factuur voor de registratie van een domeinnaam.
NUVO Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland.
Veel ondernemers hebben een nepfactuur ontvangen van Domein Host Nederland. Hoewel in de rechterbovenhoek staat dat het een factuur betreft staat in de kleine lettertjes juist dat het slechts om een aanbieding gaat. Door de factuur te betalen geeft u volgens de tekst in de kleine lettertjes opdracht tot het linken van een domeinnaam met de info-extensie naar uw website. De domeinnaam waar het om gaat wordt echter niet specifiek genoemd. Het doen van een aanbieding in de vorm van een factuur is een veelvoorkomende vorm van acquisitiefraude.

Contacteer ons