Op zoek naar domein host?

domein host
Pas op voor valse facturen van BE domein Host CRM.
Pas op voor valse facturen van BE domein Host. Klanten melden ons de ontvangst van valse facturen van BE domein Host met betrekking tot hun be-domeinnaam. BE domein Host is geen Belgische DNS registrator dus dit gaat om pure oplichterij.
Pas op voor spookfacturen van NL Domein Host SoHosted.
Dit bericht is alleen om je te waarschuwen voor het malafide bedrijf NL Domein Host die deze facturen stuurt. De laatste tijd ontvangen wij steeds vaker verontrustende berichten van onze klanten over spookfacturen afkomstig van een bedrijf genaamd NL Domein Host, voorheen ook actief als Domein Host Nederland.
Weer spookfactuur NL Domein Host Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
Weer spookfactuur NL Domein Host. 7 november 2017. Er zijn alweer valse facturen in omloop afkomstig van NL Domein Host. Let op, betaal deze niet! De afzender wekt de indruk dat u nog 175, moet betalen vanwege de registratie van een domeinnaam.
Domeinhost.nl-Particulier of bedrijf? Registreer nu uw domeinnaam.
De mogelijkheden zijn eindeloos en voordelig. Controleer Vandaag nog een domeinnaam registreren en morgen al gebruiken? Domeinhost.nl registreerd de door u gewenste domeinnaam snel en voordelig binnen 24 uur werkdagen. Het registreren van een domeinaam kan eenvoudig via onze website voor zowel bedrijven als prarticulieren.
NL domein host oplichting Yuluma.
Getrouwd, en vader van 3 kinderen. Geplaatst op 1513h, 23 juni Beantwoorden. Ja hoor, ik heb er weer eentje van nl domein host! Geplaatst op 0806h, 14 augustus Beantwoorden. vrijdag 11-8-2017 ook een email ontvangen van nl domein host van 175euro.
BE Domein Host HLN.
BE Domein Host. FOD Economie publiceert lijst van malafide firma's.' De Federale overheidsdienst Economie heeft een lijst met 57 namen van malafide firma's' vrijgegeven. Het gaat om bedrijven die bijvoorbeeld valse. Schepen Decleer waarschuwt voor internetfraude. Brugge Brugs schepen van Lokale Economie Hilde Decleer waarschuwde gisteren via haar Twitteraccount voor phishing, een vorm van internetfraude.
Nieuwe spookfacturen NL Domein Host Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
Nieuwe spookfacturen NL Domein Host. 12 juli 2017. Na een jaartje stilte verschijnen opeens weer nieuwe spookfacturen van NL Domein Host. Zogenaamd moet een bedrag van 175, worden betaald, soms wordt een ander bedrag genoemd. In de kleine lettertjes staat echter dat het om een aanbieding gaat.
Wees op uw hoede voor facturen van BE Domein Host DNS Belgium.
Home Nieuws blog Wees op uw hoede voor facturen van BE Domein Host. Wees op uw hoede voor facturen van BE Domein Host. DNS Belgium ontving een aantal vragen en klachten ivm facturen die zeer recent werden toegestuurd door het bedrijf BE Domein Host.
NUVO Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland.
Pas op voor nepfactuur van Domein Host Nederland. Veel ondernemers hebben een nepfactuur ontvangen van Domein Host Nederland. Hoewel in de rechterbovenhoek staat dat het een factuur betreft, staat in de kleine lettertjes juist dat het slechts om een aanbieding gaat.
Spookfactuur NL Domein Host KNMP.nl.
070 373 73 73. U bent hier: Home Actueel Nieuws Nieuws 2017 Spookfactuur NL Domein Host. Spookfactuur NL Domein Host. 21 juli 2017. Een bedrijf dat zichzelf NL Domein Host noemt, probeert door het versturen van spookfacturen onder andere apotheken op te lichten.

Contacteer ons