Zoeken naar domein host

domein host
Spookfacturen van Esther Janssen van NL Domein Host.
Blog Spookfacturen van Esther Janssen van NL Domein Host. Afgelopen weken meldden klanten ons verbaasd dat zij eenfactuur voor domeinregistratie hadden gekregen van Esther Janssen van NL Domein Host maar dat loopt toch altijd via jullie? Inderdaad verzorgen wij domeinregistratie en hosting voor veel van onze klanten waar wij een website voor ontwikkeld hebben! En ja de facturering loopt dan ook keurig via ons dus nieuwsgierig vroeg ik of ik de betreffende factuur mocht zien waarschijnlijk een soort restant beroepsdeformatie uit mijn recherchetijd hahaha.
Weer spookfactuur NL Domein Host Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
Wilt u zoeken naar bekende meldingen? Geef hier uw zoekopdracht in. Weer spookfactuur NL Domein Host. Veel mensen beklagen zich momenteel weer bij de Fraudehelpdesk over een spookfactuur van NL Domein Host. Deze oude bekende lijkt opnieuw een rekening te hebben verstuurd. De bedragen op de factuur variëren. In dit geval gaat het om een bedrag van 194. Wie goed oplet ziet dat het geen factuur is die u dient te betalen maar dat het slechts gaat om een aanbieding. In de kleine lettertjes staat. Dit is een aanbieding geen factuur. Betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging.
Valse facturen van BE Domein Host Brokerfeed.
Alle Email marketing Online marketing Websites. Communicatie en online marketing. Home Tips Inzichten Algemeen Valse facturen van BE Domein Host. Valse facturen van BE Domein Host. Het bedrijf BE Domein Host stuurt opnieuw facturen voor domeinregistratie via mail en post. Deze facturen hoeft u in geen geval te betalen. Deze facturen zijn namelijk louter een aanbieding voor het afnemen van domeinnaam eu en/of info domeinnaam bij hen. De firma is onbekend in België en tevens geen registrar van DNS Belgium. Het aanbod heeft ook niets te maken met uw be domeinnaam.
MyDomain Domeinregistratie DNS-diensten Gratis forwarding Hosting.
Andere hosting-formules of specifieke wensen contacteer ons! Registratie van een domeinnaam naar keuze! of GRATIS transfer of trade van een bestaand domein! Uw site bereikbaar zowel mét als zonder www! Huur voor 1 jaar inbegrepen! Gebruiksvriendelijke webinterface voor het beheer van uw domeinnamen en alle bijhorende opties! onbeperkt aantal domeinen zelf toe te voegen. Uw persoonlijke login en wachtwoord voor toegang tot onze administratieve website admin.mydomain.be. Compleet DNS-beheer zie Wat met DNS-servers? 100Mbit Full-Duplex high-speed Internet connection. Als onderdeel van ons uniek aanbod reserveren wij voor u maar liefst 3 geografisch verspreide servers! garanderen een 100% beschikbaarheid! zie ook Waarom kiezen voor MyDomain?
Pixular Misleiding van BE Domein Host.
Heel wat bedrijven zijn al actief op sociale media. Wat komen ze daar doen wat halen ze er uit en wat missen de wegblijvers? Misleiding van BE Domein Host. Misleiding van BE Domein Host. U kreeg misschien een factuur van BE Domein Host? Het ongekende bedrijf BE Domein Host poogt via een document dat veel kenmerken heeft van een factuur u te doen betalen op een buitenlandse rekening. Ze vermelden in de kleine letters dat het geen factuur is maar een aanbieding. Toch staat er duidelijk rechtsboven Factuur en verder vind je betaling binnen de 14 dagen achterstandsrente 10%. Op de aanbieding wordt niet vermeld over welk domein het gaat en de berekening van het te betalen bedrag klopt niet.
domein aanvragen/verhuizen I HOST IT Your Service IT Partner.
Hosted Exchange 2013 10/mnd. Bent u op zoek naar een domeinnaam of heeft u reeds een domeinnaam bij een andere registrar? Een domeinnaam registreren of verhuizen naar I HOST IT is geen enkel probleem. Check alvorens te registreren even op de volgende link of de domeinnaam beschikbaar is. Daarna kan je ons contacteren en doen wij het nodige. hier een lijst van onze hostingklanten. hier onze referenties voor webdesign.
Spookfactuur van NL domein host? NOOIT betalen!
Er heerst toch nog veel onduidelijkheid over. Deze spookfacturen zijn afkomstig van een bedrijf dat zich NL Domein Host noemt voorheen waren zo ook actief als Domein Host Nederland. Uit berichten op fraudehelpdesk.nl over NL Domein Host en Domein Host Nederland blijkt dat dit bedrijf al geruimde tijd bekend staat als fraudeur op gebied van het versturen van spookfacturen. Factuur NL Domein Host. Hieronder tref je een voorbeeld van zon factuur aan. Let wel dat dit voorbeeld per keer kan verschillen. Wat moet ik doen als ik een factuur ontvang van NL Domein Host? Wanneer je een factuur hebt ontvangen van NL Domein Host moet je deze NOOIT betalen! Er bestaat namelijk geen enkele juridische betalingsverplichting. De bedragen op de factuur variëren.
SIDN Let op spookfacturen!
Wij adviseren bij uw klacht ook een kopie van de factuur mee te sturen. Door de klachten te bundelen kan het Steunpunt Acquisitiefraude de fraude sneller bestrijden. Wat doen NL Domein Host en Domeinhost Nederland? De bedrijven versturen facturen voor een zogenaamd geleverde dienst waarbij het veelal gaat om domeinnaamregistraties. Onderaan in de kleine letters leest u dat het om een offerte gaat niet om een factuur. Hun handelsnaam en website suggereren bovendien dat uitingen afkomstig zijn van een leverancier van domeinnaamregistratiediensten registrar. Wij waarschuwen mensen voor deze spookfacturen en roepen op hiervan melding te maken bij het Steunpunt Acquisitiefraude. Dit is het landelijk meldpunt voor acquisitiefraude te bereiken via fraudemeldpunt.nl.
HostYou BVBA Domeinregistratie.
Een domeinregistratie bij HostYou is meer dan enkel de registratie van het domein. Voor een prijs van maximaal 14.51 /jaar voor BE domeinen 15.72 /jaar voor EU domeinen en 16.93 /jaar voor de meeste internationale domeinen krijgt u toegang tot allerlei diensten om uw domein volledig te beheren. Afhankelijk van de extentie het aantal domeinen en/of de jaren van registratie kan deze prijs zakken tot 6.04 bekijk het overzicht. Alle prijzen op onze website zijn incl. GRATIS inbegrepen in de prijs van een standaard domeinregistratie. Licentie op het domein. Voor een periode gelijk aan het gekozen aantal jaren.
Hostnet Domeinnaam registreren webhosting en VPS.
Ontdek wat klanten over ons zeggen. Nieuwe tweets worden geladen. Klanten waarderen onze dienstverlening. Volg ons op social media. Facebook Twitter Linkedin YouTube. Hostnet.nl domeinnaam registreren en hosting. Hostnet.nl domein en hosting. Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen dat is onze missie. Met onze kennis en onze ervaring als ondernemer helpen wij jou met het succes van jouw onderneming op internet. Onze enthousiaste medewerkers denken graag met je mee en zijn 7 dagen per week bereikbaar. Met 18 jaar ervaring is Hostnet uitgegroeid tot één van de grootste hostingproviders van Nederland. Naast domeinregistratie webhosting en e-mail kun je als klant bij ons terecht voor managed hosting Virtual Private Servers VPS Dedicated Servers en cloud hosting.

Contacteer ons