Resultaten voor domein host

domein host
Pas op voor valse facturen van BE domein Host CRM.
Pas op voor valse facturen van BE domein Host. Klanten melden ons de ontvangst van valse facturen van BE domein Host met betrekking tot hun be-domeinnaam. BE domein Host is geen Belgische DNS registrator dus dit gaat om pure oplichterij. Als je de factuur goed bekijkt zie je dat dit geen echte factuur is maar een voorstel om uw domeinnaam over te nemen. Betaal deze factuur in geen geval. Bij twijfel kunt u ons steeds contacteren via info@crmart.be of 056/36.14.88. 22/05 Is uw kantoor safe bij cyberaanvallen? 19/05 Cryptolock virus Wannacry. 19/12 Nieuw Vervaldagberichten zonder overschrijving.
Valse facturen van BE Domein Host Brokerfeed.
Alle Email marketing Online marketing Websites. Communicatie en online marketing. Home Tips Inzichten Algemeen Valse facturen van BE Domein Host. Valse facturen van BE Domein Host. Het bedrijf BE Domein Host stuurt opnieuw facturen voor domeinregistratie via mail en post. Deze facturen hoeft u in geen geval te betalen. Deze facturen zijn namelijk louter een aanbieding voor het afnemen van domeinnaam eu en/of info domeinnaam bij hen. De firma is onbekend in België en tevens geen registrar van DNS Belgium. Het aanbod heeft ook niets te maken met uw be domeinnaam.
HostYou BVBA Domeinregistratie.
Een domeinregistratie bij HostYou is meer dan enkel de registratie van het domein. Voor een prijs van maximaal 14.51 /jaar voor BE domeinen 15.72 /jaar voor EU domeinen en 16.93 /jaar voor de meeste internationale domeinen krijgt u toegang tot allerlei diensten om uw domein volledig te beheren. Afhankelijk van de extentie het aantal domeinen en/of de jaren van registratie kan deze prijs zakken tot 6.04 bekijk het overzicht. Alle prijzen op onze website zijn incl. GRATIS inbegrepen in de prijs van een standaard domeinregistratie. Licentie op het domein. Voor een periode gelijk aan het gekozen aantal jaren.
Pixular Misleiding van BE Domein Host.
Heel wat bedrijven zijn al actief op sociale media. Wat komen ze daar doen wat halen ze er uit en wat missen de wegblijvers? Misleiding van BE Domein Host. Misleiding van BE Domein Host. U kreeg misschien een factuur van BE Domein Host? Het ongekende bedrijf BE Domein Host poogt via een document dat veel kenmerken heeft van een factuur u te doen betalen op een buitenlandse rekening. Ze vermelden in de kleine letters dat het geen factuur is maar een aanbieding. Toch staat er duidelijk rechtsboven Factuur en verder vind je betaling binnen de 14 dagen achterstandsrente 10%. Op de aanbieding wordt niet vermeld over welk domein het gaat en de berekening van het te betalen bedrag klopt niet.
Spookfacturen van Esther Janssen van NL Domein Host.
Blog Spookfacturen van Esther Janssen van NL Domein Host. Afgelopen weken meldden klanten ons verbaasd dat zij eenfactuur voor domeinregistratie hadden gekregen van Esther Janssen van NL Domein Host maar dat loopt toch altijd via jullie? Inderdaad verzorgen wij domeinregistratie en hosting voor veel van onze klanten waar wij een website voor ontwikkeld hebben! En ja de facturering loopt dan ook keurig via ons dus nieuwsgierig vroeg ik of ik de betreffende factuur mocht zien waarschijnlijk een soort restant beroepsdeformatie uit mijn recherchetijd hahaha.
Spookfactuur van NL domein host? NOOIT betalen!
Er heerst toch nog veel onduidelijkheid over. Deze spookfacturen zijn afkomstig van een bedrijf dat zich NL Domein Host noemt voorheen waren zo ook actief als Domein Host Nederland. Uit berichten op fraudehelpdesk.nl over NL Domein Host en Domein Host Nederland blijkt dat dit bedrijf al geruimde tijd bekend staat als fraudeur op gebied van het versturen van spookfacturen. Factuur NL Domein Host. Hieronder tref je een voorbeeld van zon factuur aan. Let wel dat dit voorbeeld per keer kan verschillen. Wat moet ik doen als ik een factuur ontvang van NL Domein Host? Wanneer je een factuur hebt ontvangen van NL Domein Host moet je deze NOOIT betalen! Er bestaat namelijk geen enkele juridische betalingsverplichting. De bedragen op de factuur variëren.
Oplichters gebruiken valse facturen van BE Domein Host De Standaard.
20/11/2014 om 1402 door jns. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. De Economische Inspectie waarschuwt voor valse facturen voor de registratie van domeinnamen op het internet. Oplichters gebruiken een op het eerste zicht normale factuur van de firma BE Domein Host maar in de kleine lettertjes staat dat wie betaalt automatisch ingaat op hun aanbod. Verschillende ondernemingen hebben de voorbije weken een bericht gekregen dat lijkt op een normale factuur voor de registratie van een domeinnaam.
Goedkope webhosting domeinnaam kopen Easyhost.
Goedkoopste hosting van België. Goedkope webhosting met een. Met één klik installeer je WordPress Drupal Magento of Joomla. Robuuste beveiliging tegen narigheden als hackers spam en virussen. Ideaal om direct van start te gaan. Voor het eerste jaar. 20x sneller én 100% beveiligd. 5 x 100 MB databases. 50 x 1 GB mailboxen.
Weer spookfactuur NL Domein Host Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
Wilt u zoeken naar bekende meldingen? Geef hier uw zoekopdracht in. Weer spookfactuur NL Domein Host. Veel mensen beklagen zich momenteel weer bij de Fraudehelpdesk over een spookfactuur van NL Domein Host. Deze oude bekende lijkt opnieuw een rekening te hebben verstuurd. De bedragen op de factuur variëren. In dit geval gaat het om een bedrag van 194. Wie goed oplet ziet dat het geen factuur is die u dient te betalen maar dat het slechts gaat om een aanbieding. In de kleine lettertjes staat. Dit is een aanbieding geen factuur. Betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging.
Domeinhost.nl-Particulier? Geen nood registreer nu je eigen domeinnaam.
internet access internet marketing en communicatie Your Name Webhosting Eu Domeinnaam domein registratie nt plus mssql ontwerpen windowsnt asp gebruik.

Contacteer ons