Resultaten voor domein namen

domein namen
Domeinnamen registreren en verhuizen EasyWebshop.
In andere gevallen wordt de standaardprijs voor een domeinnaam aangerekend telkens voor een periode van 1 jaar. Een domeinnaam verhuizen domein transfer. Indien de domeinnaam die u wilt al geregistreerd is dan krijgt u hiervan een melding voor de transfer. Een domeintransfer is het verhuizen of overplaatsen van de domeinnaam naar een nieuwe registrar. U mag geen domeintransfer aanvragen voor een domeinnaam die niet uw eigendom is. Bij een verhuis verandert de registrar van de domeinnaam. U blijft altijd de juridische eigenaar van de domeinnaam. Wanneer een domeintransfer mislukt dan kunnen eventuele kosten niet gerecupereerd worden. U kunt wel een nieuwe domeinnaam aanvragen.
BIPT Domeinnamen en IP-adressen.
De domeinnaam is zelf gelinkt aan een domein van een hoger niveau zoals be of com. Aan de hand van het IP-adres kunnen computers elkaar vinden en met elkaar communiceren. In België worden de domeinnamen beheerd door DNS.be. U kunt een domeinnaam voor uzelf reserveren door een registreerbureau te contacteren dat de formaliteiten zal regelen voor u. Opgepast de tarieven verschillen van bureau tot bureau. U vindt de registreerbureaus terug op de site DNS.be. Er is een probleem? Veranderen van operator voor vaste telefonie.
VibiT Domeinnamen.
Dit is bovenop de domeinprijs per jaar. Indien u wenst kan u ook BULK domein namen registreren dus zonder hosting. 2006-2016 Easyhost BVBA afdeling VibiT Alle rechten voorbehouden.
Registreer nu uw domeinnaam tegen de goedkoopste prijs HostYou.
HostYou kiest voor een zeer lage standaardprijs om uw domein te parkeren met slechts een kleine extra kost om enkele basis diensten te activeren. Betaal niet voor diensten die u niet gebruikt. Volledige controle over wie eigenaar is van het domein. Een gebruiksvriendelijk Control Panel met een live beheer van uw diensten 24/7. Gebruik van eigen nameservers of die van HostYou. Live beheer van de DNS instellingen van de HostYou nameservers. Een onbeperkt aantal subdomeinen. Een domein pointer naar bestaande HostYou Mail of Web Hostings. Persoonlijke en deskundige support zonder lange wachtrijen of callcenters.
Domeinnamen onze prijzen.
Hosting Webhosting en domeinnamen in belgie en Nederland voor persoonlijke pagina's en kleine ondernemingen met extra opties als domein registratie e-mail accounts. We bieden ook gratis hosting bij registratie van een nieuwe domeinnaam. Bezoek ons voor een vergelijking van de verschillende Hosting pakketten. Meerdere domeinen in één hosting pakket
Domeinnaam Wikipedia.
Domeinnaam beschikbaarheid controleren en kopen Level27.
Een verhuis kunnen wij voor jou uitvoeren of kan je zelf in ons controlepaneel! Hoe lang duurt het om een domeinnaam te registreren bij Level27? Een nieuw domein registreren duurt 5 seconden. Een bestaand domein verhuizen duurt iets langer. Hoe kan ik mijn domeinnaam opzeggen? De meest eenvoudige manier om een domein op te zeggen is de functie Automatisch hernieuwen uit te schakelen in My Level27. Dan krijg je geen nieuwe factuur en wordt het domein verwijderd op de vervaldatum. Er zijn veel hostingbedrijven. En net daarom is het duidelijk te benadrukken wat ons uniek maakt we hebben een pragmatische aanpak en doen beter door proactief te werk te gaan.
Domeinnamen www.belnet.be.
Hoe een domeinnaam registreren? Ondernemingen Zelfstandigen Home.
Hoe een domeinnaam registreren?
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in België.
Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je website. Zo vinden bezoekers je makkelijk terug en maak je snel professionele e-mailadressen aan zoals info@jouwbedrijfsnaam.be. Registreer je domeinnaam via Easyhost en profiteer van onze gratis extra's! Gratis e-mailadressen met je domeinnaam. Gratis forwarding naar een andere url bv. Gratis en onbeperkt subdomeinen toevoegen.

Contacteer ons