Meer resultaten voor domeinnaam sidn

domeinnaam sidn
nl domein tarieven sidn.
Registrar SIDN: nee. KvK nummer: 27281066. Ik dacht dat SIDN een keer had genoemd dat ze transparanter wilden zijn. Maar goed, dan dus geen prijzen. Stel dat de prijs van mva grahpics een beetje klopt dan kost een domeinnaam ongeveer 4 euro per jaar.
SIDN Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl. 87 Chat Outline. 30 Phone Outline.
SIDN domein registreren bij Hostnet? Ben je geïnteresseerd in een SIDN nl domeinnaam? Check dan snel of jouw favoriete nl domein vrij is en registreer deze voor maar 5, voor het eerste jaar bij Hostnet, erkend registrar van SIDN. Nieuwe tweets worden geladen.
nl Wikipedia.
1.000.000ste nl-domeinnaam geregistreerd, SIDN 22 december 2003, laatst geraadpleegd op 25 juni 2013. SIDN registreert tweemiljoenste domeinnaam gearchiveerd, SIDN 10 augustus 2006, laatst geraadpleegd op 25 juni 2013. a b c d e f g h SIDN registreert 3.000.000ste nl-domeinnaam, SIDN 11 juli 2008, laatst geraadpleegd op 25 juni 2013.
Stichting Internet Domeinregistratie Nederland Wikipedia.
Domeinnamen worden geregistreerd in het Domeinnaam Registratie Systeem v5.x DRS5, maar daarnaast is SIDN ook verantwoordelijk voor de publicatie van de nl-zonefile in het DNS tegenwoordig met een interval van 1 uur. Daartoe exploiteert zij een aantal eigen name servers allen zowel op IPv4 als IPv6 bereikbaar en zijn er samenwerkingsverbanden met andere partijen, onder meer op het gebied van DNS anycast.
SIDN: Jouw wereld. Ons Domein.
Klacht of geschil over domeinnaam. Publicaties en presentaties. Breid je kennis uit. Software en tools. Over SIDN Labs. Wie wij zijn. Werken bij SIDN. Terms of use. SIDN gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
SIDN domeinnaam checken Hosting2GO.
SIDN regelt het beheer en uitgifte van de nl domeinen. Een nl domeinnaam wordt meestal geregistreerd via een registrar, een hostingprovider die is aangesloten bij SIDN en gemachtigd is om nl domeinnamen bij SIDN te registreren. Hosting2GO is officieel registrar van SIDN en registreert je nl voordelig en snel.

Contacteer ons