Resultaten voor domeinnaam sidn

domeinnaam sidn
SIDN domeinregistratie partner VisualMedia.
Wij zijn namelijk SIDN Registrar, wat inhoudt dat wij direct domeinnamen kunnen registeren zonder tussenpartij. De domeinnaam van een website is een unieke naam op het internet. Er kan maar 1 google.nl zijn en maar 1 visualmedia.nl. Daarom moeten nieuwe domeinnamen geregistreerd worden.
Sidn bHosted.
Indien de aangevraagde Domeinnaam overeenkomstig de voorgeschreven wijze in het Reglement is aangevraagd, zal SIDN deze in het Register opnemen en opgenomen houden, waarna SIDN de Domeinnaam voorts zal doen opnemen in de nl-zonefile. Degene die namens Domeinnaamhouder dit Registratiecontract ondertekent, verklaart dat hij bevoegd is namens de Domeinnaam-aanvrager de aangevraagde Domeinnaam aan te vragen.
SIDN Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Hostnet is voor jou een betrouwbare tussenpersoon, ofwel registrar, en biedt je hoogwaardige dienstverlening op het gebied van je nl domeinnaam. Hostnet onderhoudt het contact met SIDN en registreert jouw nl domein snel en correct voor je. SIDN domein registreren bij Hostnet?
nl Wikipedia.
1.000.000ste nl-domeinnaam geregistreerd, SIDN 22 december 2003, laatst geraadpleegd op 25 juni 2013. SIDN registreert tweemiljoenste domeinnaam gearchiveerd, SIDN 10 augustus 2006, laatst geraadpleegd op 25 juni 2013. a b c d e f g h SIDN registreert 3.000.000ste nl-domeinnaam, SIDN 11 juli 2008, laatst geraadpleegd op 25 juni 2013.
Stichting Internet Domeinregistratie Nederland Wikipedia.
Domeinnamen worden geregistreerd in het Domeinnaam Registratie Systeem v5.x DRS5, maar daarnaast is SIDN ook verantwoordelijk voor de publicatie van de nl-zonefile in het DNS tegenwoordig met een interval van 1 uur. Daartoe exploiteert zij een aantal eigen name servers allen zowel op IPv4 als IPv6 bereikbaar en zijn er samenwerkingsverbanden met andere partijen, onder meer op het gebied van DNS anycast.
SIDN: Jouw wereld. Ons Domein.
Klacht of geschil over domeinnaam. Publicaties en presentaties. Breid je kennis uit. Software en tools. Over SIDN Labs. Wie wij zijn. Werken bij SIDN. Nieuws en Blogs. Terms of use. SIDN gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
SIDN: Domeinnaam verhuizende wanbetaler opheffen ISPam.nl.
SIDN nuanceert de mogelijkheid tot het gebruik van deze methode, met de mededeling dat het opheffen van een domeinnaam een zware maatregel is. En doet tevens de suggestie om in het token opvraag proces te waarschuwen dat de domeinnaam binnen 5 dagen zal worden opgeheven.

Contacteer ons