Resultaten voor yourhosting

yourhosting
Hosting ervaringen Yourhosting en webhosting reviews van klanten WebhostingReviews.nl.
Yourhosting lijkt wel 50000 sites op een mini server te knallen waardoor er naar de mening van yourhosting op piek momenten websites erg traag zijn en soms niet laden. Daar vertellen ze alleen niet bij dat dit piekmoment van 800: sochtends tot 2359: savo ds duurt.
Yourhosting Hosting Recensie Lees Yourhosting Ervaringen.
Yourhosting Hosting Recensie. Home Yourhosting Hosting Recensie. Met ruim 67 duizend klanten en 10 jaar ervaring behoort Yourhosting tot de marktleiders van de Nederlandse hosting markt. In deze recensie zullen wij bekijken in hoeverre zij hun naam waarmaken. Op het eerste gezicht presenteert Yourhosting zich erg duidelijk en rustig op de website.
Your hosting contact gegevens en openingstijden HostingWijzer.nl.
Nieuwe hosting review van R. de Brock over Strato op HostingWijzer: Goedkoop en snel online https//t.co/vzadAbZa98: 1 uur geleden. Nieuwe hosting review van D. Dekker over @Transip op HostingWijzer: Reactie snelheid is top! https//t.co/KlZGXLXItv: 1 dag geleden. Nieuwe hosting review van L.
Hostingbedrijven.nl YourHosting.
Tot slot: ik ga er vanuit dat het om een ongelukkige samenloop van omstandigheden gaat, en heb besloten gebruik te blijven maken van de diensten van Yourhosting. Langer dan 9 jaren geleden geplaatst. Ik ben zéér ontevreden over de service van Yourhosting.
Your Hosting BV in Zwolle De Telefoongids.
NOG NOOIT meegemaakt dat je voor een doorverwijzing, die je NOTA BENE ZELF instelt en verder nul-komma-nul echte kosten voor Yourhosting met zich meebrengt ja, ik ben IT-er, moet betalen. reactie: Beste Jeroen, Yourhosting kent inderdaad een DNS-redirectservice á EUR 605, per domeinnaam, per jaar.
Yourhosting Beoordelingen Lees www.yourhosting.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Omdat ik er vanuit ga dat wanneer men toezegt de extra kosten kwijt te schelden, ik hiervan een bevestiging inclusief betaalinstructies ontvang, maar helaas hoop ik te hard want Yourhosting heeft wederom een belofte via de chat gemaakt die niet werd nagekomen.
Your Hosting, Twitter en WordPress moeten gegevens domeinhouder overleggen Emerce.
Delen via e-mail. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Yourhosting alsnog in beroep in Baravia zaak. Yourhosting gaat alsnog in beroep in een zaak die Bavaria tegen de hoster had. Privacy en cookiebeleid. Alle rechten voorbehouden Emerce.
Yourhosting Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Het verbaast me dat hierover nog niemand een topic heeft aangemaakt op deze site aangezien een zoekactie met google veel klachten over de oplichtingspraktijken van Yourhosting oplevert. Maar bij deze staat de handelingswijze van Yourhosting dan ook hier geregistreerd. Berichten: 4 Geregistreerd: 24-05-2016 0956.:
Yourhosting 36, / 5 op basis van 1.120 ervaringen.
Wij zijn al meer dan 2 jaar gebruikers van Yourhosting medium pakket en het is zeer makkelijk en simpel te gebruiken. Het is goed beveiligd en ik wordt elke keer op de hoogte gehouden over de beveiliging van mijn website als er iets mis gaat.Zelf gebruik ik YourHosting vooral voor zakelijk e-mailen en tot zovere ben ik zeer tevreden.
Yourhosting KiyOh.
Ik begrijp dat je de kosten van de DNS-/redirectservice niet snapt. Ik kan goed begrijpen dat je losse kosten voor deze service niet gewend bent. Bij Yourhosting hebben we een ander productaanbod en hier komen we wel eerlijk en open voor uit.

Contacteer ons