Meer resultaten voor yourhosting

yourhosting
Yourhosting Hosting Recensie Lees Yourhosting Ervaringen.
Yourhosting Hosting Recensie. Home Yourhosting Hosting Recensie. Met ruim 67 duizend klanten en 10 jaar ervaring behoort Yourhosting tot de marktleiders van de Nederlandse hosting markt. In deze recensie zullen wij bekijken in hoeverre zij hun naam waarmaken. Op het eerste gezicht presenteert Yourhosting zich erg duidelijk en rustig op de website.
Your Hosting, Twitter en WordPress moeten gegevens domeinhouder overleggen Emerce.
Delen via e-mail. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Yourhosting alsnog in beroep in Baravia zaak. Yourhosting gaat alsnog in beroep in een zaak die Bavaria tegen de hoster had. Privacy en cookiebeleid. Alle rechten voorbehouden Emerce.
Your hosting contact gegevens en openingstijden HostingWijzer.nl.
https//t.co/QwZBbkBqCt: 17 uur geleden. Nieuwe hosting review van A. Telman over @mijndomein op HostingWijzer: Het is echt super irritant, dat d. https//t.co/ZFF19QGhxL: 23 uur geleden. Nieuwe hosting review van G. Montyne over @versioisp op HostingWijzer: Betaalbare hosting en snelle klan.
89 ervaringen van klanten met Yourhosting ISPGids.com.
Nieuw: U kunt de ervaringen met Yourhosting nu ook als RSS-feed volgen. Ook klant van Yourhosting geweest? Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers! Ervaringen 1 10 van de totaal 89 ervaringen met Yourhosting. Volgende 10 ervaringen Yourhosting. Ervaring met webhosting van Yourhosting.
Hostingbedrijven.nl YourHosting.
Tot slot: ik ga er vanuit dat het om een ongelukkige samenloop van omstandigheden gaat, en heb besloten gebruik te blijven maken van de diensten van Yourhosting. Langer dan 9 jaren geleden geplaatst. Ik ben zéér ontevreden over de service van Yourhosting.
Your hosting reviews en ervaringen vergelijken HostingWijzer.nl.
Daarna werd Starthosting omgezet naar Yourhosting en prompt werd het domein verlengd en kreeg ik een betalingsherinnering. Volgens de helpdesk zouden de voorwaarden van Yourhosting voortaan gelden voor Starthosting klanten en dat domeinen automatisch verlengd worden. Daarnaast werden er ook aparte kosten voor DNS beheer in rekening gebracht terwijl dit bij Starthosting standaard inbegrepen was bij een domeinnaam.
Yourhosting Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Het verbaast me dat hierover nog niemand een topic heeft aangemaakt op deze site aangezien een zoekactie met google veel klachten over de oplichtingspraktijken van Yourhosting oplevert. Maar bij deze staat de handelingswijze van Yourhosting dan ook hier geregistreerd. Berichten: 4 Geregistreerd: 24-05-2016 0956.:
Klacht over Yourhosting? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en het oplospercentage van Yourhosting en de snelheid waarmee Yourhosting klachten in behandeling neemt en oplost. Mocht u ook een klacht willen indienen over Yourhosting dan kunt u dat doen door hierboven op Klacht Melden te klikken.
Starthosting gaat verder als Yourhosting DHPA.
Het product en dienstenaanbod van Yourhosting is een stuk uitgebreider dan men als Starthosting-klant gewend was. Hoewel Starthosting-klanten in eerste instantie de huidige producten behouden, hebben ze bij Yourhosting keuze uit meer domeinnamen, hosting en e-mailpakketten en gratis SSL. Bovendien kunnen ze cloud en maatwerk IT-diensten afnemen, iets wat bij Starthosting niet mogelijk was.
Yourhosting KiyOh.
Ik begrijp dat je de kosten van de DNS-/redirectservice niet snapt. Ik kan goed begrijpen dat je losse kosten voor deze service niet gewend bent. Bij Yourhosting hebben we een ander productaanbod en hier komen we wel eerlijk en open voor uit.

Contacteer ons