Resultaten voor domeinnaam kopen

domeinnaam kopen
Domeinnaam Kopen Controleer beschikbaarheid domeinnaam kopen.
Dan ben je op deze website aan het goede adres. Door middel van verschillende artikelen willen wij je voorzien van informatie over domeinnamen. Je vindt hier onder andere informatie over domeinnaam extensies, een domeinnaam verhuizen en tips over het aanschaffen van een domein. Een domeinnaam kopen?
nl domein kopen Your-webhost.nl.
NL domeinnaam kopen. Wilt u uw eigen nl domein kopen dan kunt u dit doen via Your-webhost voor 5.09 per jaar. Dit is een vaste prijs, dus de prijs die u betaalt voor het eerste jaar, is gelijk aan de prijs voor de volgende jaren.
Investeren in domeinnamen Geld beleggen.
Het zou dus best kunnen dat je een goede belegging kan realiseren met het kopen en verkopen van domeinnamen, maar het zal enige creativiteit en opzoekingswerk vereisen. Gezien de lage kostprijs voor het registreren van een domeinnaam, is het alvast een kleine drempel om dit eens uit te proberen.
Domein Shop.
Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen. Plaats uw zoekertje. Doorzoek alle aanbiedingen. Zoek een domein. Domein-shop.be Opgestart in 2012 door een groep van domeinnaam opkopers. Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen.
Hosting en domeinnamen Davecomputers.be.
zijn wij in België en kunnen wij ar" domeinnaam kopen van Argentine. Natuurlijk hebben niet alle providers alle soorten van domeinnamen in hun offerte. Omdat bij domeinnamen behalve bij inschrijving en betaling mogen bijna geen problemen ontstaan, raden wij u aan, om vrij goedkoop domeinnaam te kopen.
VibiT Domeinnamen.
de domeinnaam kopen? Klik hier om te registreren. Voorwaarden bij domeinnamen. Nieuwe domeinen zijn abonnementen per jaar. Indien u de intellectuele eigendom van een domein wenst over te dragen naar een andere persoon of firma, dan dient er een transfer/trade procedure ingezet te worden.
5 tips voor een goede domeinnaam.
Zorg er voor dat de domein kort en catchy is. Een domeinnaam die gemakkelijk wordt onthouden. Andere extensies NET, COM, ORG, BIZ, vlaanderen 4. Is je BE domeinnaam niet meer beschikbaar, Misschien is de domeinnaam met een andere extensie nog vrij.
Domeinnaam kopen: wat kost een domeinnaam?
Domeinnaam extensies die geografisch een indicatie geven zijn bijvoorbeeld: be België, nl Nederland, fr Frankrijk, de Duitsland, eu Europa, asia Azië. Het kiezen van de domeinnaam extensie is een eerste keuze die gemaakt moet worden als u een domeinnaam wenst aan te kopen.
Wie is de eigenaar van mijn domeinnaam? Inventis.
Betaal je voor een domeinnaam, zorg er dan voor dat de instellingen op jouw naam staan. Registreer je domeinnamen voor je klanten, stel dan alles goed in en wees eerlijk, het is immers niet jouw domeinnaam maar die van je klant!
Officiële website van de GENT domeinextensie.
De alombekende domeinextensies BE en COM krijgen dan namelijk gezelschap van veel nieuwe varianten, zoals GENT. Ook jij kan dan je eigen domeinnaam registreren, gekoppeld aan de mooiste stad van Vlaanderen. Als je zelf van Gent bent of een zaak hebt in de stad, dan wordt GENT binnenkort de meest logische keuze.

Contacteer ons