Meer resultaten voor domeinnaam kopen

domeinnaam kopen
Hosting en domeinnamen in België.
Elke website heeft namelijk een plaats op het internet hosting en een herkenbare naam domeinnaam nodig om online te kunnen bestaan, en u kan beide bij Webcreating bestellen en registreren. Dankzij onze online zoekbalk kan u makkelijk checken of jouw ideale domeinnaam nog beschikbaar is ter registratie.
Een Zuid-Afrika co.za domeinnaam registreren voor je website.
Gekocht in 1994 voor enkele dollars, in 2006 werd het verkocht voor 14 miljoen dollar. Zo een vaart loopt het niet met co.za domeinnamen, maar toch is ook het kopen en verkopen van co.za domeinnamen big business. Algemeen staat Gavin Durni, eigenaar van Durni Companies, bekend als grootste speler in de co.za domeinnaam markt.
Domeinregistratie 1, per jaar, registreer je domein nu snel en makkelijk! Mijndomein.nl.
Registreer voordelig je domeinnaam. Leg je domeinnaam vast voor aankomende domeinextensies. Verhuis je domein en website eenvoudig naar Mijndomein. We staan voor je klaar. Leg jouw idee vast met een unieke domeinnaam. Gebruik je domeinnaam voor e-mailen en website. Keuze uit meer dan 400 verschillende domeinextensies.
Domeinnaam registreren? Bij ons kan je een domeinnaam kopen. TONYX.
Dit geldt voor de extensies be, eu, nl, com, net, org, biz en info. Je hebt reeds een domeinnaam, maar misschien ben je niet tevreden met je huidige registrar? Dan kan je er voor kiezen je domeinnaam naar TONYX te verhuizen.
Slam-Designs Domeinnaam kopen.
Registreer vandaag nog voordelig uw eigen domeinnaam. Al vanaf 995, per jaar incl. BTW heeft u uw eigen domeinnaam. Alle domeinnamen komen op naam van onze klanten te staan, u wordt dus zelf eigenaar van het door u gekozen domein!
koop domeinnaam domeinnaam kopen website domein kopen.
Het is dus bijvoorbeeld mogelijk dat een commercieel bedrijf een org domeinnaam registreert. Domeinnaam Kopen Controleer beschikbaarheid domeinnaam kopen. Het domein stuurt de gebruiker door naar de hosting waar je website op staat. Overtuigd van het nut van een domeinnaam kopen?
Domeinnaam registreren DNS Belgium.
Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kan u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen. Een domeinnaam kunt u enkel aanvragen via één van onze registrars. Dat zijn firma's' die met DNS Belgium een contract ondertekend hebben, waardoor ze gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren.
Tien tips voor domeinnamen TechPulse.
10 Kijk vooruit. Een domeinnaam is toekomstgericht. Denk waar uw bedrijf binnen vijf jaar staat, raadt Arnaud Recko van Register.be aan. Het is wellicht goedkoper om preventief te registreren, dan achteraf een domeinnaam tegen een dure prijs over te kopen.
domeinnaam kopen Archief Webhosting, goedkope domeinnaam registraties en VPS hosting.
Home domeinnaam kopen. Whois opzoeken, wie is de eigenaar van een domein of is een domeinnaam nog vrij? Geplaatst in: Domeinnamen By: SitePlan Reageren uitgeschakeld. Als u zich afvraagt wie nu eigenlijk de eigenaar is van een bepaald domeinnaam kan u dit opzoeken via een whois zoekopdracht, ook wel whois lookup genoemd.
Goedkoop een domeinnaam kopen? NL Altijd 395.,
Wilt u geen website maken, maar wilt u de domeinnaam kopen om later te gebruiken. Of gebruiken voor het e-mailadres of om de domeinnaam door te verwijzen? Voor het parkeren van een domeinnaam betaalt u alleen de registratiekosten van de domeinnaam.

Contacteer ons