Op zoek naar domein eu?

domein eu
VibiT Domeinnamen.
eu is een ccTLD country code Top Level Domein en staat voor Europa. Een eu website heeft dus zijn basis in Europa. De uitgever van de eu extensies, ook registry genoemd, is EURID. VibiT/Easyhost bvba is een eu extensie reseller.
EUROPA EU-verdragen.
Doel: ervoor zorgen dat de EU democratischer wordt, efficiƫnter kan optreden en wereldwijde problemen zoals klimaatverandering gezamenlijk kan aanpakken. Belangrijkste veranderingen: meer bevoegdheden voor het Europees Parlement, nieuwe stemprocedures in de Raad, invoering van het burgerinitiatief, benoeming van een permanente voorzitter van de Europese Raad, een nieuwe hoge vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken en een nieuwe diplomatieke dienst van de EU. Het Verdrag van Lissabon maakt duidelijk welke bevoegdheden.: het exclusieve domein van de EU zijn.
EU domeinnaam registreren? Europa Maxes.
In 2005 konden overheidsinstellingen en geregistreerde merken voor het eerst een EU domeinnaam registreren. Vanaf 2006 werd het voor alle bedrijven en personen binnen de Europese Unie mogelijk om een EU domein aan te vragen. Een EU domeinnaam kun je niet rechtstreeks registreren.
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in Belgiƫ.
Hoe registreer ik een domeinnaam? Een domeinnaam kopen is erg eenvoudig met onze website. Bedenk zelf enkele leuke domeinnamen en controleer of ze nog beschikbaar zijn via onze zoeker. Registreer het domein voor iemand anders dat doet. Jammer, iemand anders was je voor.
Decentralisaties en staatssteun Europa decentraal.
ALTIJD OP DE HOOGTE? Welke ontwikkelingen in de EU zijn van belang voor gemeenten, provincies en waterschappen? En wat betekent dat voor de dagelijkse praktijk? Medewerkers van decentrale overheden kunnen gratis met al hun Europeesrechtelijke vragen terecht bij onze helpdesk.
EU domeinnaam kopen? Registreer nu je EU domeinnaam.
Registreer daarom vandaag nog uw eu domeinnamen. Bent u reeds eigenaar van een eu domeinnaam en wenst deze te verhuizen naar Easyhost? Ook dit is mogelijk, in slechts enkele minuten vraagt u de verhuis van uw eu domeinextensie aan naar Easyhost.
Icann nog niet klaar voor eu domein Computable.nl.
De extensie eu vereenvoudigt onder meer de e-mailadressen van EU ambtenaren; zo verandert een.ambtenaar@cec.eu.int in een.ambtenaar@commission.eu. Het eu domein moet het volgens de Commissie tenslotte bedrijven en organisaties herkenbaarder maken en hun economische mogelijkheden binnen en buiten de Europese Unie vergroten.
Domeinnaam kopen registreer goedkoop en snel je domein.
Wat zijn de goedkoopste domeinnamen? Bij Versio claimt u EU domeinnamen al voor 199, NL domeinen voor 299, en COM domeinnamen voor 799! Ben ik verplicht een website te ontwikkelen na het claimen van de domeinnaam? U kunt de domeinnaam parkeren zolang u wilt en op ieder moment koppelen aan een webhostingpakket of server. Kan ik een domeinnaam ook alleen voor email gebruiken? Om te kunnen e-mailen met uw eigen domeinnaam dient u webhosting of een Mail Spam pakket aan uw domein koppelen.
Prodius webhosting, e-mail, domeinen, servers.
promo: GRATIS domein. Slechts 55 euro per jaar. Prodius kan voor u verschillende extensies zoals be, eu, com, net, org, info, biz of nl voor uw domeinnaam registreren. Andere extensies op aanvraag. Elke domeinnaam bevat een gratis hosting pakket met 1GB dataverkeer, 25MB webspace en 5 e-mailadressen.
DomainMasters Webhosting // www.domainmasters.be/nieuwsbrief.php.
Heb je al een be domeinnaam, registreer dan ook jouw eu domein en wij koppelen deze gratis aan je website. Met een eu domein bereik je 500 miljoen mensen in 27 landen tegelijk en je website zal beter worden gevonden door de zoekmachines.

Contacteer ons