Meer resultaten voor domein eu

domein eu
web10 hosting, domein, email: 2 euro per maand.
Kunt u wijzigingen maken voor domeinen die al op onze naamservers staan en u kunt er een een EPP-code / authid /authcode aanvragen voor het unlocken van domeinen, zodat u het domein van ons vandaan kan verhuizen. Deze link is dus niet te gebruiken voor domein die NIET op onze naamservers staan.
SiteHosting bvba, uw internet partner!
SiteHosting is officieel erkend registrar van dns.be, eurid.eu en sidn.nl.: Domein Registratie EU. Registreer uw domeinnaam.: EUROPA zonder beperking. Voor de registratie van een EU domeinnaam zijn er geen speciale vereisten van de registry de instantie die de domeinnamen uitgeeft.
Domeinnaam LeaseWeb.
Een geregistreerde domeinnaam vormt uw unieke aanwezigheid op het web. Uw domein is uw exclusieve eigendom. U kunt uw domein bij LeaseWeb zo vaak als u wilt verlengen totdat u het verplaatst of verkoopt. U kunt meerdere domeinen registreren voor verschillende doeleinden.
Hoe kan ik de eigenaar van een domeinnaam achterhalen?
nl domeinnamen: www.sidn.nl. fr domeinnamen: www.afnic.fr. eu domeinnamen: www.eurid.eu. Andere domeinnamen: www.whoistheowner.net. Lees meer over: whois domeinnaamhouder eigenaar licensee. Deel dit artikel Schrijf in voor onze wekelijkse nieuwsbrief Inschrijven. Wat kost een domeinnaam? 16-11-2015 Honderden bedrijven in België en Nederland bieden domeinnamen aan.
Domeinnaam Wikipedia.
Sinds eind 2005 is gefaseerd de nieuwe domeinnaam eu voor registratie ter beschikking gesteld. Deze heeft de status van een ccTLD en dus gelijkgesteld worden met een landcode-domeinnaam. De TLD eu wordt beheerd door EurID. Tevens bestaat asia. Sommige TLD-operators kiezen ervoor om hun domein onder te verdelen in second-level-domeinen SLD's.
Domeinnaam GEVERS.
Een domeinnaam bestaat uit een naam de domeinnaam zelf, bijvoorbeeld: gevers in www.gevers.eu en een TLD-extensie Top Level Domain bijvoorbeeld: eu in www.gevers.eu. Het TLD kan verwijzen naar geografische BE, NL, LU, FR, CN, regionale EU, ASIA of algemene criteria COM voor handel, NET voor internetdiensten, BIZ voor business, ORG voor organisaties.,
EUROPA EU-verdragen.
Doel: ervoor zorgen dat de EU democratischer wordt, efficiënter kan optreden en wereldwijde problemen zoals klimaatverandering gezamenlijk kan aanpakken. Belangrijkste veranderingen: meer bevoegdheden voor het Europees Parlement, nieuwe stemprocedures in de Raad, invoering van het burgerinitiatief, benoeming van een permanente voorzitter van de Europese Raad, een nieuwe hoge vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken en een nieuwe diplomatieke dienst van de EU. Het Verdrag van Lissabon maakt duidelijk welke bevoegdheden.: het exclusieve domein van de EU zijn.
Prodius webhosting, e-mail, domeinen, servers.
promo: GRATIS domein. Slechts 55 euro per jaar. Prodius kan voor u verschillende extensies zoals be, eu, com, net, org, info, biz of nl voor uw domeinnaam registreren. Andere extensies op aanvraag. Elke domeinnaam bevat een gratis hosting pakket met 1GB dataverkeer, 25MB webspace en 5 e-mailadressen.
Domeinnaam kopen? Koop direct je domeinnaam v.a 089.,
Hiervoor geld dezelfde procedure als bij de domeinnaam egistratie, echter heb je om de domeinnaam verhuizing af te ronden, een token nodig welke je op kunt vragen bij je huidige provider waar het domeinnaam nu nog staat. 500 verschillende domeinnamen kopen.
IE-Forum.nl EU top level domein één stap dichterbij.
EU top level domein één stap dichterbij. Sinds de vaststelling van Verordening EG 733/2002 betreffende de invoering van het eu-topniveaudomein is Europa bezig met de voorbereidingen van de start van het top level domein eu. Het eu domein zal het eerste werelddeel-gebonden top level domein zijn.

Contacteer ons