Resultaten voor domein

domein
Domein Beisbroek Bezoekers.
Het domein Beisbroek 98 ha beschikt over bossen dreven graslanden en heide en een bewegwijzerd wandelpad door de drie domeinen. In de Cozmix-observatietoren bewonder je met behulp van een grote telescoop de zon maan en planeten van dichtbij.
Error Title.
19de eeuws romantisch kasteel Home Domein leegendael Bed Breakfast Ruddervoorde.
Welkom in BB Domein Leegendael in omgeving Brugge. Dit mooie domein gebouwd in het begin van de 20 ste eeuw is doorheen de jaren niets van zijn authentieke karakter verloren. Integendeel bij de renovatie door eigenaars Lieve en Hans werd met veel precisie getracht om alle nostalgische elementen van het mooie kasteel in de kijker te zetten. En met succes Leegendael staat voor een stijlvol kasteel te midden een uitgestrekt domein met prachtige tuinen ietwat verscholen in een bosrijke omgeving.
Inname openbaar domein Gemeente Lochristi.
Markt tijdelijk ambulante handel. Wielerwedstrijd op openbaar domein. Dorp-West 52 9080 Lochristi Stratenplan. 09 326 97 70 Fax. 09 326 88 01 e-mail. 2015 Gemeente Lochristi T.
Privaat gebruik openbaar domein bouwwerken verhuizen Stad Lommel.
Privaat gebruik openbaar domein bouwwerken verhuizen. Het openbaar domein mag nooit zonder schriftelijke voorafgaandelijke toestemming van het stadsbestuur ingenomen worden. Onder inname van het openbaar domein wordt verstaan het plaatsen van afsluitingen stellingen containers materieel materiaal kranen werkloodsen verhuisliften enzovoort. Een signalisatievergunning van de politie is steeds vereist. Parkeerverbod borden 24 u voor inname plaatsen. verkeersbord en met onderbord met vermelding datum en tijdstip van begin en einde parkeerverbod. verlichting bij beperkt zicht door weersomstandigheden en bij duisternis. rood-witte diagonale strepen op voor en achterzijde.
lier Inname openbaar domein bij werven en/of verkeersbelemmeringen aanvraag.
Home Ik wil aanvragen. Zoeken in productencatalogus Zoeken. Inname openbaar domein bij werven en/of verkeersbelemmeringen aanvraag. Iets op het openbaar domein plaatsen bv. een verhuiswagen een container een stelling kan hinder veroorzaken of gevaarlijk zijn en mag je niet zomaar doen. Om een deel van het openbaar domein wegberm trottoir fietspad parkeerstrook of rijbaan in te nemen bv. voor een container stelling bouwkraan vrachtwagen bij bouw of verbouwingswerken verhuis leveringen vraag je een signalisatievergunning aan. In bepaalde gevallen zoals een verhuis levering van meubelen huwelijk ruimdienst kan het zijn dat je een deel van de parkeerstrook nodig hebt om de verhuiswagen of andere voertuigen de nodige ruimte te geven.
Het Provinciaal Domein Focus en WTV.
We praten met betrokkenen en laten ook telkens een gedeputeerde aan het woord. Het Provinciaal Domein wordt uitgezonden op donderdag vanaf 18 uur na het nieuws. Meer reportages over de provincie West-Vlaanderen vind je hier. Het Provinciaal Domein over Acasus. vrijdag 17 februari 2017. De provincie West-Vlaanderen heeft al langer de ambitie een bezoekadres voor het provinciale Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen te realiseren. De keuze hiervoor viel op het starterscentrum van de POM West-Vlaanderen.
Inname openbaar domein Dilbeek.
Stad Aalst.
Nieuwbouw Oostduinkerke Domein t Elzenhof nieuwbouwproject 883619.
Leopold II laan 68 8670 Oostduinkerke. Nieuwbouw appartementen te koop in Oostduinkerke Domein t Elzenhof. Domein t Elzenhof biedt u exclusief wonen in Oostduinkerke-Dorp op wandelafstand van het uitgestrekte duinenreservaat en de zee. In de nabijheid ook de gloednieuwe golfclub Ter Hille. De moderne architectuur van de appartementen straalt degelijkheid uit en verrast met de vele zongerichte terrassen. Het wooncomfort is subliem! De grootte van de appartementen is zowel voor vaste verblijvers als tweede verblijf geschikt. Tevens garage en berging te koop.

Contacteer ons