Meer resultaten voor domein

domein
Inname openbaar domein Stad Mechelen.
Als je iets op straat plaatst, neem je het openbaar domein in. Je hebt steeds een vergunning van het stadsbestuur nodig als je het openbaar domein inneemt. De stad coƶrdineert alle aanvragen, zodat er geen onveilige of hinderlijke situaties ontstaan.
Naamloze pagina.
Bed Breakfast Domein Stekebees BE 0886 782 908. bij Joke Julien Van den Nestlaan 179 2520 Ranst Broechem Belgiƫ. Bekende plekken en steden en gemeenten die u vindt in een straal van 15 km rond onze BB.: Antwerpen, Beersel, Berchem, Berlaar, Bevel, Boechout, Bonheiden, Boom, Borsbeek, Bouwel, Brasschaat.,
Mobiliteit/adres Provinciaal domein Puyenbroeck.
Vanuit Gent rij je met bus 76 via Zaffelare rechtstreeks naar het domein. Tijdens weekdagen stopt bus 76 aan de halte Domein Zwembad en Domein Camping. Tijdens de schoolvakanties en in het weekend rijdt bus 76 via de hoofdingang van het domein.
Inname openbaar domein Stad Geraardsbergen.
adres van de inname openbaar domein., periode van de inname openbaar domein., duidelijke omschrijving van waarvoor de inname dient te gebeuren. De prijs wordt berekend op basis van het aantal m die u inneemt op het openbaar domein en de duur van de inname.
Algemeen Het Domein Park van Beervelde.
Graaf Renaud beheert het Park van Beervelde en organiseert er half mei en half oktober de internationaal befaamde Tuindagen van Beervelde. Het domein staat ook bekend om de muurschilderingen die schilder Roger Raveel er in de kelders van de villa aanbracht.
Inname openbaar domein Gemeente Putte.
Inname openbaar domein. Inname openbaar domein. Vraag hier je inname openbaar domein aan. Om openbare ruimte tijdelijk alleen voor uzelf te gebruiken, hebt u steeds een toelating nodig. Als u bouwt of verbouwt neemt u soms een deel van de openbare weg in om een container, een stelling, een bouwkraan, materiaal, te plaatsen.
Privatieve ingebruikname openbaar domein Wevelgem.
Privatieve ingebruikname openbaar domein. Ik" neem een tijdje een stukje van de openbare weg in: heb ik een vergunning nodig." Bij de uitvoering van werken wordt vaak een stuk van de openbare weg of een deel openbaar domein in gebruik genomen.
Inname openbaar domein Gemeente Diepenbeek.
Gelieve dan ook TIJDIG je aanvraag in te dienen of je aanvraag zou wel eens te laat kunnen zijn. Voor sommige innamen openbaar domein is een belasting verschuldigd. Meer informatie hierover kan je terugvinden in het retributiereglement inname openbaar domein.
Inname openbaar domein straat of stoep afsluiten Sint-Truiden.
Inname openbaar domein straat of stoep afsluiten. Wanneer je een gedeelte van het openbaar domein wenst in te nemen, dat hinder voor het verkeer oplevert straat afsluiten, stoep of fietspad innemen, dan moet je een aanvraag indienen voor de inname van dit openbaar domein.
Domein Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Domein of met Domein in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Domein inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Domein en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons