Meer resultaten voor domeinnamen

domeinnamen
Een goede domeinnaam kiezen: 10 tips.
Ook worden domeinnamen met streepjes als wat cheap beschouwd, juist omdat ze meestal bestaan omdat het domeinnaam zonder streepjes niet meer beschikbaar was. Sommigen SEO specialisten beweren dan weer dat zoekmachines domeinnamen met koppeltekens bevoordelen in de zoekresultaten. Hoe dan ook, heb je de mogelijkheid om beide varianten vast te leggen, dan adviseren wij dit te doen.
Domeinnaam gekaapt?
De beslissing wordt onmiddellijk overgemaakt aan de domeinnaamautoriteit DNS.be, die de beslissing uitvoert, tenzij een rechterlijke uitspraak de schorsing beveelt van de schrapping of de overdracht binnen een termijn van 30 werkdagen na de beslissing. Wat met andere domeinnamen eu, com, int, org?
Wie is de eigenaar van mijn domeinnaam? Inventis.
Hieronder kan je een voorbeeld zien van hoe je licentiegegevens er uit zouden moeten zien. Om de licentiegegevens van jouw domeinnaam op te zoeken kan je terecht bij dns.be enkel be domeinnamen of domaintools.com andere domeinnamen. Tags: eigenaar domeinnaam domeinnamen licenties.
Domeinnaam registratie: goedkoop voor slechts 166, per maand.
To The Point bvba is een registratie-agent voor domeinnamen met extensie be, vlaanderen, brussels, eu, com, net, org, info en biz. Een domeinregistratie met extensie be, eu, com, net of org kost slechts 20 EUR per jaar 1653, EUR BTW.
Bijzondere voorwaarden domeinnamen.
Met betrekking tot de registratie van domeinnamen treedt edpnet op als Registrar, dit wil zeggen dat zij, al dan niet rechtstreeks, van de betrokken Registry de bevoegdheid heeft verkregen om domeinnamen onder de extentie die de Registry beheert, te registreren.
VibiT Domeinnamen.
De uitgever van de de extensies, ook registry genoemd, is DENIC. VibiT/Easyhost bvba is een de extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen. de domeinnaam kopen? Klik hier om te registreren. Voorwaarden bij domeinnamen.
Domeinnamen Mediawax Webhosting en domeinregistratie.
0 storingen bekend Lees meer. Registreer of verhuis hier uw domeinnaam realtime. Koppeling aan uw bestaande website. Push naar andere klant. Mail fallback server. U kunt meerdere domeinnamen tegelijk zoeken door ze te scheiden met een." Domeinnaam Status Prijs. Extensie Duur Prijs.
Webhosting en Domeinnamen SCS Computers.
Toggle navigation Home. Webhosting / domeinnamen. Webhosting en domeinnamen. Webhosting en Domeinnamen. Uw online aanwezigheid begint met een goede domeinnaam voor uw website of webshop. SCS Computers helpt u graag bij uw keuze en de registratie van domeinnamen voor lokaal of internationaal gebruik.
Domeinnamen en SSL certificaten Riffle.
Domeinnamen en SSL certificaten. Backups disaster recovery. Home Oplossingen Domeinnamen en SSL certificaten. Domeinnamen en SSL certificaten. Riffle helpt u graag bij het registreren van de domeinnaam van uw bedrijf. Niet alleen de naam, ook de extensie van uw domeinnaam kan u kiezen.
Domeinnamen of URL's' Universiteit Antwerpen.
Over de website. Domeinnamen of URL's.' Over de website. Disclaimer en privacybeleid. Domeinnamen of URL's.' Domeinnamen en verkorte URL's.' We communiceren maximaal met www.uantwerpen.be in Nederlandstalige communicatie, en met www.uantwerp.be in Engelstalige communicatie. www.uantwerpen.be is de enige ├ęchte URL van de Universiteit Antwerpen website.

Contacteer ons