Resultaten voor hosting

hosting
SiteHosting bvba uw internet partner!
U brengt in dit geval uw eigen server mee en wij zorgen voor stroom en de verbinding met het internet. Wij bieden de volgende server hosting formules aan. Office 365 is een productnaam van Microsoft en heeft betrekking op abonnementen met toegang tot Office-toepassingen en andere productiviteitsservices die via internet worden aangeboden. U kan online via uw browser gebruik maken van Word Excel Outlook PowerPoint en OneNote maar met Office 365 kan u ook toegang krijgen tot Exchange Online zakelijke e-mail SharePoint Online en Skype voor Bedrijven. Veel Office 365-abonnementen omvatten ook de desktopversie van de nieuwste Office-toepassingen.
Betrouwbare en snelle webwinkel hosting CCV Shop.
CCV Shop heeft betrouwbaarheid en snelheid hoog in het vaandel staan. CCV Shop gebruikt de nieuwste technieken om meer dan 30.000 webwinkels zonder problemen te faciliteren. Ons platform wordt ondergebracht bij True. Ook hele grote organisaties als Tweakers KPN en ING werken ook samen met True. Naast nog meer kwaliteit bieden laten we ook nog meer redundantie inbouwen. Dit betekent dat er meer voorzieningen zijn waarop teruggevallen kan worden wanneer dat nodig is.
Domeinen en hosting Digital Forum Online Services.
30 dagen terug backup. Waarom hosting bij Digital Forum? Bij Digital Forum hosting kan u rekenen op. PHP 5 / zend optimizer / ioncube loaders. Een zee van diskruimte. Uiteraard staan wij u ook graag bij met het configureren van uw hosting. 32 496 57 14 98. Sorry Telenet ik kijk en surf nu via Orange.
Hosting Vergeleken Beste hosting voor België en Nederland.
Niet alleen groot in aantal klanten maar ook groot in kwaliteit en service. Bij Turtlehost kan u terecht voor shared hosting VPS hosting reseller hosting dedicated hosting en goedkope domeinnaam registraties! Zij garanderen u 99.9% server uptime en hebben een helpdeskteam beschikbaar dat u 24/7 kan helpen in geval van vragen of problemen. PriorWeb is een internetbedrijf met visie onze klanten komen bij ons op de eerste plaats. Onze supportdiensten zijn erg gewaardeerd. Wij hosten 10.000 klanten beheren 25.000 domeinnamen en meer dan 34.000 websites. Ook u of uw bedrijf kunnen we verderhelpen met onze diensten.
Webhosting kiezen One.com.
Wat is goede webhosting? Webhosting bestaat meestal uit een bepaalde hoeveelheid webspace op een server waar uw website geplaatst kan worden hosting van een domeinnaam en bijkomende services zoals e-mail een webeditor statistieken en de mogelijkheid om de DNS instellingen aan te passen. Een goede webhost ondersteunt tegenwoordig ook altijd PHP en geeft u de beschikking over een MySQL database. De combinatie van PHP en MySql maakt het namelijk mogelijk om bijv. forums of gastenboeken aan uw website toe te voegen. Sommige webhosting providers bieden alleen bepaalde onderdelen en vereisen bijv. dat u de hosting van het domein via een andere provider regelt. Andere providers vereisen dat u extra moet bijbetalen voor bepaalde onderdelen zoals bijv.
LazerNet.be Speed is all you need!
SERVICE HOSTING is een Vlaamse KMO. Onze doelstelling is het verlenen van kwalitatief hoogstaande services op betrouwbare platformen. Deze services situeren zich op velerlei vlakken zoals domeinnaam registratie website hosting eenvoudige tot zeer complexe e-mail oplossingen colocation server housing en audio en video streaming. Dit alles met een zeer agressieve prijzenpolitiek. Ons team bestaat uit ervaren mensen op vlak van management IT en dienstverlening. Maar onze key differentiator ten opzichte van onze concullega's is onze service. Bij SERVICE HOSTING bent u geen nummer en kent u geen troubletickets noch ellenlange wachttijden aan de telefoon. Wij staan u persoonlijk te woord en zorgen voor een razendsnel antwoord op uw vragen.
Hosting.
Toerismetoepassing plannen van groepsbezoeken. De speelplein en kampregistratie toepassing. Uw site bij ons laten hosten wanneer wij die ontwikkelen betekent minder werk voor ons we hoeven niets meer te configureren op andere servers en dus tijd èn geldwinst voor u.
NET Hosting Sentia Managed services hosting and it-outsourcing for critical applications and platforms.
Mogelijkheden voor maatwerk lopen uiteen van het type webserver tot caching technieken. Daarnaast worden alle bekende ontwikkelmethodes ondersteund wat resulteert in een speciaal geoptimaliseerde omgeving. Met managed hosting verzorgen wij dagelijks het operationele beheer updates en monitoring van de servers en software zoals de web en databaseservers. Dagelijks wordt er een volledige back-up van de omgeving gemaakt en worden alle data versleuteld opgeslagen in een geografisch gescheiden datacenter. Sentia is de eerste gecertificeerde Sitecore hosting partner voor de Benelux. Sitecore biedt goede integratie met onder andere marketing automation en e-commerce platformen. Vanwege de eenvoudige user interface en volledige integratie met Microsoft Office is EPiServer één van de meest gebruikte NET Content Management Systemen.
Desktop Hosting.
Home-NL Oplossingen Desktop Hosting. Bij desktophosting heeft u een Desktop in de Cloud ter beschikking dwz uw eigen krachtige virtuele desktop die draait op onze cloudinfrastructuur waarmee u al uw data en applicaties kan bereiken via internet. Eén van de belangrijke voordelen hiervan is dan ook dat u van overal op kantoor thuis buitenland bij de klant en met eender welk toestel pc laptop smartphone Mac toegang tot uw data en software heeft zonder de investeringen en onderhoudskosten van een eigen serverinfrastructuur.
Goedkope kwaliteits hosting en Professioneel Design met de goedkoopste domeinnamen.
Site with the best prices for domain name registration hosting and design! Wij bieden u de beste prijzen voor uw hosting design van uw Websites en de registratie van domeinen! Le ofrecemos los mejores precios para el diseño hospedaje alejamiento de su página Web y el registro de dominios! Vous trouvez ici les meilleurs prix pour votre hébergement creation de vos pages internet et le registration des noms de domains!

Contacteer ons