Meer resultaten voor wat is hosting

wat is hosting
Wat is hosting? Hostingdiensten.net.
Posted on april 26th by Sven in Definities. Kort en bondig luidt de hosting definitie als volgt het in verbinding stellen van een stukje ruimte met het internet waarop website bestanden geplaatst worden. Op deze manier wordt een website online beschikbaar gemaakt voor haar bezoekers. Het hosten van een website het beschikbaar maken van website bestanden voor het internet kan gebeuren op een willekeurige thuiscomputer die verbonden is met het internet. Om een thuiscomputer in te stellen als hosting server zijn er complete softwareprogramma's zoals WAMP of MAMP beschikbaar.
Hosting.
Naast deze webruimte biedt een hosting provider vaak email diensten en script ondersteuning. Hosting wordt vaak geleverd in combinatie met mail en domeinnaamregistratie maar kan ook zonder deze extra diensten worden geleverd. Hoe de webruimte bereikbaar is vanaf het internet kan verschillend worden ingesteld maar meestal gebeurt dit via het intikken van een domeinnaam in een internet browser. De kwaliteit van hosting hangt af van de betrouwbaarheid van het netwerk en de servers de veiligheid van uw gegevens en de snelheid van de verbinding. Wij durven op al deze punten te beweren dat wij zeer goede hosting diensten leveren. Wat is een hosting provider?
Wat is een domeinnaam en hosting? G-zien betaalbaar webdesign.
Home / Blog / Wat is een domeinnaam hosting? Feb 28 2016 Gratis Tips. Wat is een domeinnaam hosting? Alles over je domeinnaam en hosting. Wat is een domeinnaam hosting? In de Middeleeuwen had een domeinnaam een heel andere betekenis dan de dag van vandaag en ook hosting doet niet bij iedereen onmiddellijk een belletje rinkelen. Bij G-zien willen we daar wel graag een woordje over vertellen zodat iedereen mee is. Het belang van een goede domeinnaam.
Reseller Hosting Zelf betrouwbare webhosting verkopen.
Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support is absoluut subliem. We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden dit is het ideale voor ons! Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Aarzel niet ons te contacteren voor een verkennend gesprek!
Wat is een webhostingpakket? WebhostingAdvies.nl.
Wat is een webhostingpakket? Als u het heeft over een webhostingpakket dan heeft u het over het huren van een bepaalde hoeveelheid ruimte op een server. De server wordt gebruikt door anderen die ook allemaal een hostingpakket bij het desbetreffende hostingbedrijf afnemen. Een hostingpakket is een verzamelnaam voor een aantal diensten die zoals de naam al zegt gezamenlijk worden aangeboden. Hierbij moet u denken aan de combinatie domeinnaam ruimte voor uw website en e-mail. Search for Search Advertentie.
Op mijn website zie ik 403 forbidden wat nu? FAQ Kreanet.be.
Neem contact op met ons. Op mijn website zie ik 403 forbidden wat nu? Administratie 5 Algemeen 7 Domeinnamen 37 Handleidingen 1 Hosting algemeen 11 Marketingprogramma 1. Op mijn website zie ik 403 forbidden wat nu? Forbidden You don't have permission to access / on this server. Dit houd dit in dat u geen beginpagina in uw httpdocs of de directory die u wilt openen heeft geplaatst. De beginpagina dient ALTIJD index.html index.htm of index.php te heten.
Think Webdesign Wat is webhosting Websites Content Management Internet Marketing.
Om uw website 24 uur per dag en zeven dagen in de week op het Internet te publiceren huurt u als het ware een stukje ruimte op een webserver. Onze webservers draaien op het Slackware Linux besturingsysteem tezamen met Apache webserver. Een minimale configuratie van een P4 3.0GHz 2GB geheugen en minimaal RAID-1. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hard en software. Wij zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag on-line is op een 100Mbit verbinding en dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt.
Wat is WordPress hosting? Weblog.
Xolution is specialist op het gebied van WordPress hosting maar wat houdt dit precies in? Wanneer kun je jezelf zo noemen? En wat is het verschil tussen geoptimaliseerde hosting voor WordPress en een webhoster die het als optie aanbied? WordPress draait in principe op nagenoeg elk hostingpakket en op elke serverindeling en inrichting. Maar het wezenlijke verschil tussen een willekeurige server en die van ons zit hem in de details. Specifieker in de veiligheid waaronder het weren van kwaadwillenden het up-to-date houden van WordPress en haar performance tot op het diepste niveau. Iets waar we na veel jaren ervaring inmiddels wel de nodige kaas van hebben gegeten.
Wat is managed hosting? Support Blogs Support Net Ground.
Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk. Wat is managed hosting? Het doel van managed hosting moet zijn dat al het technische beheer van uw hosting omgeving uitgevoerd wordt door de hostingprovider. Alle werkzaamheden aan het datacenter netwerk besturingssysteem en geïnstalleerde services worden uitgevoerd door de hostingprovider. In dit artikel gaan wij dieper in op de onderdelen van managed hosting. Het dagelijkse beheer van een hostingprovider richt zich vaak op de werkzaamheden aan het datacenter netwerk en hardware. Dit wordt vaak ondersteund met het opzetten van een nieuwe hosting omgeving de installatie van het besturingssystem en het maken van een back-up.
Wat is shared hosting? Knowledgebase Denit Hosting Solutions B.V.
Offsite FTP backup 12. Online Back-up Ahsay 7. Wat is shared hosting? Webhosting is een ruim begrip. Over het algemeen wordt ermee bedoelt dat men een stuk harde schijfruimte huurt bij een provider. Deze ruimte kan worden gebruikt om een website op te hosten en e-mail op te ontvangen. Met shared hosting wordt bedoelt dat de server waar uw website op draait meerdere websites hosts. Wij plaatsen maximaal 400 accounts op een server zodat onze servers optimaal kunnen presteren om uw website snel te tonen. Was dit antwoord nuttig?

Contacteer ons