Zoeken naar domeinnaam kopen en verkopen

domeinnaam kopen en verkopen
Marktplaatsen voor domeinnamen PERDOMA.
Over de wereld van domeinnamen. Marktplaatsen voor domeinnamen. Kopen en verkopen van domeinnamen? Dan kan een marktplaats voor domeinnamen een interessante optie zijn. Bij een marktplaats kunt u terecht voor het kopen of verkopen van een premium domeinnaam of een reeds geregistreerde domeinnaam.
SIDN: Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiƫle klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten, dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan, dan kan je altijd nog een com-versie registeren.
Welke domeinnaam kan je het beste kopen? Lees de tips.
Domeinnamen kopen en verkopen kan een heel interessante business zijn. Het is heel laagdrempelig en je kan direct beginnen met geld verdienen op het internet. Het enige wat je in principe hoeft te doen, is het kopen of registreren van een domeinnaam om vervolgens deze weer te verkopen voor een hoger bedrag.
Domeinmatch.nl nieuwe marktplaats voor domeinnamen Domeinnaamblog.
Voor niet-geparkeerde domeinnamen vragen wij 25% vergoeding over het verkoopbedrag, voor wel-geparkeerde domeinnamen vragen wij 175%, vergoeding over het verkoopbedrag. Voor het kopen van een domeinnaam rekenen wij geen kosten, behalve de verkooprijs en de BTW. Waar kunnen domeinnaamhouders zich aanmelden voor het platform? Een account aanmaken om zowel domeinnamen te verkopen als kopen gaat eenvoudig.
Domeinnaam Veiling: domein kopen, verkopen, veilen.
Deze domeinnamen komen in aanmerking voor een veiling. Hierboven vindt u de lijst van domeinen die u kan kopen. Indien u uw eigen domeinnaam wilt verkopen en op deze webpagina plaatsen, kan dit eenvoudig door een email te zenden naar: infoatto-the-point.be.
Deze domeinnaam is via de veiling van DomainOrder.nl geregistreerd.
De domeinnaam wilskracht.be is geveild op DomainOrder.nl en daarna succesvol geregistreerd voor de hoogste bieder in onze veiling. Deze domeinnaam is geveild en daarna succesvol geregistreerd voor de hoogste bieder in onze veiling. Deze domeinnaam is dan ook niet meer beschikbaar op DomainOrder.nl.
Domein verkopen.
Het verkopen van een domeinnaam is niet moeilijk bij Sylconia, doordat we een overeenkomst hebben met Sedo de grootste domein veiler van de wereld is uw domeinnaam gelijk beschikbaar voor vele potentiele domeinnaam kopers over de gehele wereld. Binnen het control panel van Sylconia kiest u voor de knop verkoop domein, bepaal de vraagprijs en klik op verkoop domein.
Domeinnaam kopen Alles over het kopen verkopen van domeinnamen.
Of bezit je juist domeinnamen en wil je die graag verkopen aan iemand anders? Op Domeinnaamkopen.info vind je de informatie waar je naar op zoek bent om je domeinnaam snel en voor de juiste prijs te kopen of juist verkopen.
Domeinkaper Wikipedia.
Een domeinkaper is een persoon of organisatie die populaire domeinnamen op het internet registreert, al dan niet inbreuk makend op rechten van derden, met het doel om die te verkopen of extra bezoekers te trekken. Vaak zal een domeinkaper woorden uit het woordenboek, familie of voornamen, of een algemeen bekend merk of een daarmee op verwarringwekkende/misleidende wijze overeenstemmend teken als domeinnaam registreren om deze aan de merkhouder te verkopen. Op grond daarvan is door de ICANN de Uniform Dispute Resolution Policy UDRP vastgesteld, de geschillenregeling voor merkenrechtelijke geschillen. In tegenstelling tot wat de term doet vermoeden, is domeinkapen niet altijd illegaal, maar de beheerders van een topleveldomein zoals com of nl willen deze praktijken vaak voorkomen. Zo kan je onder nl of eu geen domeinaanvraag doen op beschermde merknamen, maar ook de namen van landen, steden en staatshoofden zijn vaak niet te verkrijgen. Een domeinkaper neemt het domein niet over omdat hij er graag zijn eigen website op wil plaatsen. Als je het gekaapte domein bezoekt krijg je vaak alleen een introductie van het bedrijf te zien en de kosten om het domein te kopen.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts.' xml encodingUTF-8" U hebt ongetwijfeld de tot de verbeelding sprekende verhalen gehoord van mensen die ooit een domeinnaam voor een habbekrats geregistreerd hebben, en later verkochten voor duizelingwekkende bedragen. Maar is dat wel wettelijk toegelaten?

Contacteer ons