Resultaten voor domeinnaam dns

domeinnaam dns
Hoe controleer ik de gegevens van een domeinnaam? DNS Belgium.
Home Kennisbank FAQ Hoe controleer ik de gegevens van een domeinnaam? Hoe controleer ik de gegevens van een domeinnaam? Je kan de gegevens van een domeinnaam zien door de whois te bekijken. Dit kan op 2 manieren. via onze website op de homepage. via onze directe whois server op whois.dns.be via TCP poort 43. Doel van de Whois-functie op onze website. De Whois-functie is een hulpmiddel om de internetgebruiker de mogelijkheid te bieden. als de houder van een domeinnaam te controleren of de gegevens correct zijn. ingeval van problemen met een domeinnaam de bevoegde personen te kunnen contacteren.
Wat is DNS? Domeinen GoDaddy Help BE.
De instellingen voor de website en e-mail van je domeinnaam worden beheerd via DNS wat staat voor Domain Name System. Wanneer bezoekers naar je domeinnaam gaan bepalen de DNS-instellingen van het domein met welke server van het bedrijf wordt geprobeerd om verbinding te maken. Als je bijvoorbeeld de DNS-instellingen van GoDaddy gebruikt worden bezoekers verbonden met servers van GoDaddy wanneer ze je domeinnaam gebruiken. Als je deze instellingen wijzigt zodat de servers van een ander bedrijf worden gebruikt kunnen bezoekers hen bereiken in plaats van ons wanneer ze je domein bezoeken. Wat ik zie is toch wel iets ingewikkelder dan dat. DNS kan verwarrend zijn.
Domeinnamen Systray.
Kies uit een aanbod van meer dan 70 domein-extensies tegen zeer scherpe prijzen. Voor een be domeinnaam betaalt u slechts 8 euro!
Domeinnaam kopen? Slechts 7 per jaar!
Gratis uiterst gebruiksvriendelijk controlepaneel Gratis forwarding van uw domeinnaam naar uw huidige website Gratis mailbox met 1 professioneel e-mailadres! Gratis mail-forwarding naar uw huidig e-mailadres Gratis dns-management Gratis support. Professionele webhosting vanaf 130 / maand. Uw eigen domeinnaam kopen voor 7 / jaar. J Crea Websolutions Webcreating IT Services Broechemsesteenweg 128 B-2560 Nijlen. Zet vlug uw website online met de gratis Webbuilder. Installeer met 1 muisklik een Wordpress Joomla Prestashop enz. We houden er van om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom wordt Installatron gratis bij ieder webhostingpakket bijgeleverd.
DNS beheer bij alleen domeinregistratie RoboHost.
DNS beheer bij alleen domeinregistratie. Indien u alleen een domeinregistratie bij ons heeft is uw domein niet in ons DNS cluster opgenomen. U heeft geen Cpanel account waarin u uw domeinen in kunt voeren en de DNS kan wijzigen. U dient derhalve indien u via DNS een domein wenst te verwijzen eerst de nameservers van het domein te veranderen naar. Dit kan eenvoudig in het klantenpaneel via de volgende methode. Hierna kunt u in ons klantenpaneel per domein DNS records aanmaken.
Gedragscode.
Gebruiker een persoon rechtspersoon of andere entiteit die de licentiehouder is voor een specifieke domeinnaam of elke persoon of entiteit die een verzoek indient met oog op de registratie van een domeinnaam. DNS BE de vereniging zonder winstbejag DNS Belgiƫ gevestigd Koning Leopold I straat 1 bus 2 3000 Leuven die werd aangesteld als de registratieautoriteit/domeinbeheerder voor het BE top-niveau domein. Agent een persoon rechtspersoon of andere entiteit die de agentenovereenkomst met DNS BE heeft ondertekend teneinde deel te nemen aan het registratieproces binnen het BE top-niveau domein. Afdeling 2 Principes m.b.t. De agent zal tijdens de registratieprocedure altijd de gegevens van de gebruiker die het oorspronkelijke verzoek voor de registratie van de betrokken domeinaamen deed als licentiehouder invoeren en niet zijn eigen gegevens.
Livechat 0100Dev.
Deze error krijgt u te zien als uw nameservers van uw domeinnaam niet juist ingesteld staan als u uw DNS wilt gaan instellen. Om deze fout op te lossen dient u uw nameservers te veranderen naar. Na het aanpassen van uw nameservers kunt u gebruikmaken van onze DNS hosting. Was this answer helpful? Add to favourites Print this article.
Domeinnamen Openminds.
Het is als het ware jouw visitekaartje dat bezoekers moet verleiden om een kijkje te nemen op jouw website. Wij registreren graag een domeinnaam voor jou. Openminds is DNS.be agent EurID registrar en SIDN deelnemer. We hebben overeenkomsten met diverse agenten om bijna elke extentie aan te bieden. Elke domeinnaam bestaat uit een domeinextensie of TLD Top Level Domain genaamd het uiterst rechtse gedeelte in een domeinnaam zoals be nl com. Openminds werkt met zowel standaard als exotische TLDs. Zelfs met de komst van duizenden nieuwe TLDs helpen we je graag op weg. Waarom zou je jouw domeinnaam bij Openminds registreren?
Veel gestelde vragen Domeinnaam Hoe kan ik dns management voor een domeinnaam inschakelen?
DNS management is nu ingeschakeld en u kunt direct A AAAA CNAME TXT MX en SRV records aan uw DNS zone toevoegen. Bij het inschakelen van DNS management worden de nameservers van uw domeinnaam gewijzigd het zal daarom 2 tot 4 uur duren voordat de DNS records welke u met behulp van ons controlepaneel instelt zullen werken.
Domeinnamen.
Er worden voortdurend nieuwe gTLDS gelanceerd dus kijk regelmatig de beschikbare extensies na op deze pagina! Bekijk ook onze webhosting oplossingen. Om een website op het internet te kunnen plaatsen heeft u een domeinnaam nodig. Unix-Solutions kan deze domeinnaam eenvoudig en voordelig voor u registreren. Als erkend DNS.be agent registreert Unix-Solutions uw domeinnaam rechtstreeks bij de bron. Wij regelen uw aanvraag zorgen ervoor dat uw domein verwijst naar de webruimte op uw server. VPS / Virtual Servers. Unix-Solutions BVBA Hoge Wei 37A B-1930 Zaventem. 32 2 400 43 33.

Contacteer ons