Op zoek naar domeinnaam prijs?

domeinnaam prijs
Domeinnamen / Websites Zakelijke transacties 2dehands.be.
13 september 2017 1216: Marche-en-Famenne. Domeinnaam chinatea.be Ideaal voor een verkoopsite voor thee. 13 september 2017 1216: Marche-en-Famenne. Domeinnaam hotsite.eu Domeinnaam voor verschillende doeleinden. 13 september 2017 1216: Marche-en-Famenne. Domeinnaam waregem.info Ideaal voor een informatieve website over de stad Waregem.
Wat kost een domeinnaam?
Houd er echter rekening mee dat je een domeinnaam vaak voor meerdere jaren registreert. Zo kan een promotie interessant zijn voor één jaar, maar gevolgd worden door een hogere prijs voor de daaropvolgende jaren. Kijk dus goed na wat de kostprijs voor een verlenging van je domeinnaam bedraagt vooraleer je op promoties ingaat.
BE domeinnaam registreren voor België 10 gratis tools. Vrije check hier.
Prijs 1ste jaar, daaropvolgende jaren normale prijs. Bekijk alle extensies. België, gelegen in het hartje van Europa is de ideale plaats om uw bedrijfsactiviteiten te beheren in Europa. Een be domeinnaam is dan ook onontbeerlijk voor uw organisatie. Er zijn geen speciale voorwaarden voor het registreren van een be domeinnaam.
Domeinnaam Registreren Prijzen vergelijken.
De prijs van domeinnamen ligt zoals je ziet niet vast, elk bedrijf bepaalt haar eigen prijs voor de registratie van een domeinnaam. Waar ligt dan het verschil? wel om eerlijk te zijn is er geen verschil, een domeinnaam is een domeinnaam, niets meer, niets minder.
Hoeveel bedraagt de kostprijs van een domeinnaam?
De koppeling van het domein naar uw webhostingpakket en de koppeling naar uw mailbox zijn meestal gratis diensten die bij het registreren van een domeinnaam worden geleverd. Bij Publi4U betaalt u 25 euro per jaar voor een domeinnaam met extensie be, nl, com, eu. Voor de prijs van andere domeinnaam extensies neemt u best even vrijblijvend contact met ons op via 056/32.32.01.
Antagonist Vergelijk de prijzen van domeinnamen met andere providers.
Geen verborgen kosten of eenmalige lokkertjes! Wil je voor één jaar een domeinnaam ergens parkeren, dan zijn er een aantal goedkope prijsvechters. Maar wij kijken liever naar de lange termijn en vinden een lage prijs alleen voor het eerste halfjaar als lokkertje misleidend.
Domeinnaam prijzen overzicht.
Registratie van een nl domeinnaam. Transfer van een nl domeinnaam. Contact update nl domeinnaam. 1 jaar 5 jaar 10 jaar. Registratie van een eu domeinnaam. Transfer van een eu domeinnaam. Transfer uit quarantaine van een eu domeinnaam. Trade van een eu domeinnaam.
Gemeente laat domeinnaam Oudsbergen alvast registreren HLN Opglabbeek.
Terwijl de bevolking nog tot en met 14 februari 2017 een voorstel kan indienen voor een nieuwe gemeentenaam, heeft het gemeentebestuur van Opglabbeek op 27 oktober de domeinnaam www.oudsbergen.be laten registreren. De naam was de voorbije maanden al enkele keren te horen tijdens de ideeënronde.
Goedkope domeinnaam en hosting: vergelijk hier prijzen!
Dan heb je een domeinnaam en webruimte nodig. De domeinnaam bestaat uit een eigen gekozen naam en een TLD top level domain zoals nl, be, com, eu, org. De webruimte of webhosting heb je nodig om je websitebestanden op te plaatsen. Hoe groter de webpagina, hoe meer foto's' je gebruikt. hoe meer webruimte je zal nodig hebben. Er zijn heel wat aanbieders op de markt, daarom hieronder een overzicht zodat je makkelijk en snel kan vergelijken. Prijzen exclusief btw goedkoopste pakket per aanbieder. Webruimte: 2 GB. Dataverkeer: 25 GB. Maximum aantal domeinen: 25 op 1 pakket. Server: PHP, MySQL, DirectAdmin. Scripts: Gratis Wordpress, Joomla, Magento, Drupal, WooCommerce. Goedkoopste hostingpakket 540, per jaar. Prijs nl 399.,
Domeinnamen registreren en verhuizen EasyWebshop.
Gratis domeinnaam voor webshop. Als u reeds gebruik maakt van de Basic, de Professional of de Business versie en dit uw eerste domeinnaam is, dan is de registratie inbegrepen in de prijs van de webshop en hoeft u geen meerkost te betalen.

Contacteer ons