Resultaten voor domeinnaam prijs

domeinnaam prijs
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
3 4 jaar 3 maand geleden 14 aug 2012 1959. Via sedo.com kan je misschien een gelijkaardige domeinnaam vinden lengtesectortld. om een prijs te bepalen. Berichten 152 Locatie Brussel België. 4 3 jaar 5 maand geleden 06 jun 2013 2259. Verkoop van domeinnamen is heel frequent. De prijs is in feite te onderhandelen tussen verkoper en kandidaat verkopers. Sommige domeinnamen zoals sex.com poker.com sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf.
Domeinnaam Prijzen DomeinMonster.be.
In 2014 zullen 700 nieuwe TLDs beschikbaar worden gemaakt. Gisterochtend 11 juni 2013 om 1000 CEST werd de IDN-functionaliteit toe. Domeinnaam registraties aan de laagste prijs! Gratis realtime domein forwarding! Gratis realtime naamservers wijzigen! Gratis DNS wijzigen en beheren!
Beyoung ISP.
En van de redenen waarom u een domeinnaam zou registreren bij Beyoung ISP de prijs! De prijs is een belangrijk argument en daarom kan u bij ons al een domeinnaam registreren vanaf 999 per jaar. Via ons gebruiksvriendelijk controle paneel kan u de nameservers van uw domeinen helemaal gratis beheren. Indien u ook webhosting bij uw domeinnaam wilt dat kan u beter n van onze webhosting pakketten bestellen. Daar krijgt u namelijk een gratis be/.nl domeinnaam erbij. Hieronder vindt u een lijstje van de beschikbare extensies met hun bijhorende prijzen.
huurprijs.be Domeinwebshop.nl.
Heeft u interesse in deze domeinnaam? Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een offerte per e-mail. Prijs domeinnaam 389 excl. ERROR Alle velden zijn verplicht om in te vullen. Wij hebben deze gegevens nodig om u een offerte te kunnen leveren. Probeer het aub nogmaals. Soort aanvraag Zakelijk Privé. U stemt in met de prijs van 389 excl. Door het insturen van het contactformulier stemt u in met onze gebruiksvoorwaarden. Bedankt voor uw aanvraag! Uw aanvraag is succesvol bij ons aangekomen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Als u geïnteresseerd bent in andere domeinnamen kunt u deze vinden op onze hoofdpagina DomeinWebshop.nl.
be-domeinnamen worden duurder Technologie DataNews Knack.be Data News.be.
De verhoogde prijs geldt voor alle nieuwe registraties verlengingen en transfers vanaf januari. De kosten voor andere transacties met domeinnamen blijven dezelfde en ook aan de prijzen voor een vlaanderen en een brussels wordt niet geraakt. Er zijn meerdere redenen voor de prijsverhoging reageert algemeen directeur Philip Du Bois van DNS Belgium. We maken al jaren verlies met onze be-domeinnamen en in een stagnerende markt vrezen we dat we er anders niet meer gaan uit geraken. Dit jaar groeit het aantal nieuwe be-domeinnamen nog met twee procent maar voor volgend jaar verwachten we een nulgroei.
SiteHosting bvba uw internet partner!
De domeinnamen worden toegekend op first-come / first-served basis m.a.w. wie eerst de domeinnaam registreert kan het eigendomsrecht claimen op de domeinnaam. Let wel een TEL domeinnaam werkt niet zoals een andere domeinnaam. Voor een TEL kunnen geen dns servers worden gespecifieerd de TEL registry baadt deze namelijk zelf uit. De enige functie van een TEL is om een contactkaart voor uw bedrijf op het internet te plaatsen. U kan een voorbeeld hiervan bekijken op http//www.sitehosting.tel. 1815 / Jaar Prijs incl. Voor de registratie van een TK domeinnaam zijn er geen speciale vereisten van de registry de instantie die de domeinnamen uitgeeft.
Domeinnaam prijzen bHosted.
De vele domeinextensies die u bij bHosted kunt laten vastleggen staan hieronder inclusief prijs per jaar. Staat de gewenste domein extensie er niet bij? Neemt u dan contact op via info@bhosted.nl. Grote kans dat deze wel voor u vastgelegd kan worden. Ga naar de Domeinnaam controleren pagina om te kijken of uw domeinnaam nog vrij is.
De waarde van domeinnamen.
Soort verkoper handelaar / profit / non-profit eigenaar. De waarde die aan een domeinnaam wordt gegeven wordt vaak bepaalt door de huidige eigenaar. Zo zal een domeinnaam voor een handelaar vaak dezelfde prijs hebben ongeacht de domeinnaam. Kijk bijvoorbeeld naar de domain brokers op Internet die 50 vragen voor het claimen van domeinnamen die in quarantaine zijn gevallen op een no-cure-no-pay basis. Sommigen koppelen daar ook nog een veiling-principe aan vast om de domeinnaam door de geïnteresseerden tegen opbod aan de hoogste bieder te leveren. Het maakt voor een domain broker niet uit welke domeinnaam het is. Zodra ze hem in handen hebben gaat deze weg tegen een vastgestelde minimumprijs aangevuld met het bod van de hoogste bieder. De tegenstelling daarvan zijn de slapende domeinnamen van non-profit eigenaren.
Domeinnaam registreren DNS Belgium.
U hoeft geen inwoner van België te zijn of als bedrijf niet in België gevestigd te zijn. Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kan u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen. Een domeinnaam kunt u enkel aanvragen via één van onze registrars. Dat zijn firma's die met DNS Belgium een contract ondertekend hebben waardoor ze gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren. U vindt een lijst van deze registrars op deze website.
Brussels Domeinnaam nieuwe domein extensie.
Prijs is 37 euro inclusief BTW. Landrush van 16 december 2014 tot 15 januari 2015 Iedereen kan een aanvraag indien voor gelijk welke domeinnaam. Indien er echter meerdere kandidaten zijn voor een domeinnaam wordt er een veiling georganiseerd. Prijs is 37 euro inclusief BTW. Algemene beschikbaarheid vanaf 20 januari 2015 Volgens het principe first come first served worden de domeinnamen toegekend. Het is dus belangrijk er snel bij te zijn. Prijs is 37 euro inclusief BTW. Nu kan u een domeinaam brussels bestellen en betalen door een formulier in te vullen met uw gegevens. Om de beschikbaarheid van een domeinnaam te checken klik hier. Indien u een domeinnaam brussels wilt bestellen klik hier.

Contacteer ons