Meer resultaten voor magento hosting

magento hosting
Magento hosting Openminds.
Bij Openminds ben je aan het juiste adres voor een kwalitatieve en betrouwbare e-shop. Met Magento webhosting heb je geen zorgen over de performantie en bereikbaarheid van je online shop. 1 GB opslagruimte website. 1 GB opslagruimte e-mail. Gebruik PHP 5.6 of 7 met XCache en 192 MB memory-limit. Getest en geoptimaliseerd voor de laatste Magento versie. De kostprijs voor shared Magento hosting bedraagt 10 excl BTW / maand 121 incl BTW en wordt per jaar gefactureerd. Moderne technologie en mogelijkheden.
Tips Tricks voor Magento hosting Nucleus.
Home Blog Algemeen CMS Tips Tricks voor Magento hosting. Tips Tricks voor Magento hosting. Nucleus geeft geregeld presentaties. Van User Groups op onze kantoren tot presentaties op verplaatsing. Vorige week werden we uitgenodigd om te spreken over de hosting requirements voor Magento. De presentatie delen we graag met jullie. We hebben al jaren ervaring met het hosten van Magento. We kennen de goede en minder goede kantjes van Magento. Die ervaring deelden we graag met de bezoekers van Belgento de Belgische eCommerce beurs over Magento.
Magento Hosting uw eigen snelle Magento webshop.
Magento Hosting uw eigen snelle Magento webshop. Als u zelf een eigen online winkel wilt beginnen dan is het belangrijk om een goed systeem te kiezen en dit systeem van de beste hosting te voorzien. Een van de meest gebruikte CMS systemen is de Magento webshop een gratis open source e-commerce pakket dat het mogelijk maakt om op een snelle en eenvoudige manier een zeer complexe webshop te bouwen met verschillende betalingsmogelijkheden inclusief facturatie en nog veel meer addons. Webspace specifiek voor Magento.
Magento hosting VPS voor uw Magento webshop.
Maakt de front-end en back-end van de website vele malen sneller. Capaciteit is eenvoudig en snel uit te breiden zonder downtime. Voorkomt kosten van een zwaarder hosting of VPS-pakket. Vanaf het Magento Pro-pakket is Redis standaard met 64 MB geheugen inbegrepen. Indien gewenst kunt u het Redis-geheugen uitbreiden. Een trage server is van grote invloed op de snelheid waarmee uw websitepaginas worden geladen. Ook heeft het invloed op uw zoekresultaten SEO in Google en de conversie van uw website.Varnish slaat opgevraagde paginas van de webshop op in het RAM-geheugen. Wanneer de bezoeker een pagina opvraagt heeft Varnish deze al klaar staan om hem vervolgens direct vanuit het RAM-geheugen te leveren. Maakt de front-end van de webshop vele malen sneller.
home Magento Webshop Hosting.
Omdat u net zoals ons het belang van een goede Magento hosting ziet bieden wij voor u de beste professionele Magento hosting. Bij Magento Webshop Hosting vindt u gecertificeerde professionals die uw Magento webshop hosten zoals het hoort. Zij zorgen ook voor het benodigde onderhoud. Zo kan uw webshop optimaal functioneren en performen! Probeer Magento Hosting 30 dagen gratis. Ervaren Magento hosting engineers. Magento webshops hosten is een vak. Onze Magento hosting engineers weten hier alles van. Zij hebben zeer veel ervaring al vanaf 2009 met high performance hosting bezig! met het hosten van Magento webshops en zijn daar allen voor gecertificeerd Onze hosting engineers zijn zowel PHP als Magento gecertificeerd! Geen contract iedere maand opzegbaar!
LinQhost is dé Magento hosting specialist van Nederland.
Een nachtmerrie voor u als online ondernemer. U zoekt voor uw Magento webshop een hostingpartner die beschikt over supersnelle en extreem veilige Magento servers. LinQhost is de specialist op het gebied van Magento hosting. De snelheid van vele Magento webshops die wij hosten wordt dagelijks door onze klanten en de bezoekers van deze applicaties getest. De snelheid wordt o.a. onderbouwd door verschillende benchmark sites. Bekijk onze Magento pakketten HPW Testserver aanvragen. Robert van den Berg. Magento HPW Starter 4750 p/m Direct bestellen. 512 MB memory limit. Magento 1 2 ondersteuning.
Magento hosting RealHosting.
Magento meest flexibel e-commerce platform. Magento biedt zeer veel functionaliteit. Bedoeld voor ondernemers die hun webwinkel serieus aanpakken. Dat geldt ook voor de hosting die moet optimaal zijn. RealHosting is de ideale partner om het maximale uit jouw webwinkel te halen! Je vraag je misschien af wat is het verschil tussen normale webhosting en Magento hosting? En waarom zou ik mijn Magento website bij RealHosting onderbrengen? Afgelopen jaren heeft RealHosting veel geïnvesteerd in onderzoek. Daardoor weten we precies wat we wel en niet! moeten doen bij een Magento webwinkel.
iXL Hosting B.V. Razendsnelle Managed Magento Webhosting.
Wat is Magento webhosting? Magento webhosting is gebaseerd op en te vergelijken met onze business hosting. Echter is Magento webhosting getweakt voor Magento. Zo worden bepaalde cache modules en technieken gebruikt om uw Magento enorm snel te laten laden. Kan ik mijn webhosting pakket upgraden? Ja u kunt te allen tijde uw webhosting pakket upgraden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar sales@ixlhosting.nl met uw debiteurnummer en het gewenste pakket waar u naar wilt upgraden. U zult een factuur ontvangen voor de upgrade na betaling zal de upgrade worden doorgevoerd.
Magento Hosting v.a. 395 p/mnd SoHosted.
LOGIN VOOR MIJN SOHOSTED. Razendsnelle SSD hosting voor Magento. Snelle Magento hosting met persoonlijke service. Zoek je Magento hosting voor je Magento webshop? Kies onze normale webhosting voor een kleine tot middelgrote webshop of een unmanaged Magento VPS of Managed VPS wanneer je het beste van het beste wilt. Bij SoHosted zijn al onze webhosting pakketten geschikt voor Magento. Razendsnel door 100% SSD opslag. Een razendsnelle Magento website? Kies dan voor onze Magento hosting! Al onze hostingpakketten maken gebruik van 100% SSD opslag. Hierdoor is je website tot wel 50% sneller dan bij traditionele opslag.
Magento Hosting 2u Hosting.
Bij veel providers word de Magento hosting aangeboden op shared hosting pakketten. Deze pakketten zijn vergelijkbaar met onze webhosting pakketten vanaf 149 euro per maand. Magento heeft echter veel meer geheugen en rekenkracht nodig dan de gemiddelde website. Wij bieden al onze magento pakketten aan op een eigen geoptimaliseerde virtuele server aan.

Contacteer ons