Resultaten voor domein naam

domein naam
8 tips voor een krachtige domeinnaam.
Mik je vooral op de Belgische markt? Dan is de keuze eenvoudig: registreer je domeinnaam met een be-extensie. Websites met nationale topleveldomeinen zijn in eigen land ook beter vindbaar dan sites met bijvoorbeeld de extensie eu, org of com. Bovendien zullen veel mensen automatisch be intikken achter je domein.
Wat betekent domeinnaam in quarantaine? Kennisbank Sio Hosting bvba.
Wat betekent domeinnaam in quarantaine? Een domeinnaam die niet tijdig wordt verlengd, wordt in quarantaine. Dit betekent dat de domeinnaam niet meer actief is, maar in deze. periode nog wel op naam staat van de eigenaar. Op deze manier verliest de.
Opgelet voor een domeinnaam met accenten!
Opgelet voor een domeinnaam met accenten! Categorie: Luna nieuws Gepubliceerd: Woensdag 19 juni 2013 0232.: Sinds 11 juni van dit jaar is het mogelijk om domeinnamen met accenten aan te maken en te registreren. Maar is dat wel zon goed idee?
Domeinnamen Faromedia Webdesign Koksijde.
Bij Faromedia wordt de domeinnaam op uw naam geregistreerd. U wordt dus zelf houder van de domeinnaam en u heeft hier dus volledige zeggenschap over. Het staat u altijd vrij de domeinnaam later te verkopen of verhuizen. Contacteer ons voor meer info.
MyDomain Controleer beschikbaarheid domeinnaam Registreer/Transfer domein.
In het geval van een nieuwe registratie kijken wij de beschikbaarheid van de naam voor u na en kunt u deze meteen vastleggen, in het andere geval kan een transfer ingezet worden, en wordt de naam na bevestiging door het administratieve contact automatisch overgebracht en toegevoegd aan uw domeinbeheer! Gelieve een naam op te geven! Gelieve een naam van 2-63 karakters op te geven! Enkel letters, cijfers en het minteken zijn toegestaan! Een ogenblik geduld aub. De beschikbaarheid van het domein wordt nagekeken.
Claim je idee Je domeinnaam is bezet. Wat nu?
2408 keer gelezen. Bloed, zweet en tranen heeft het je gekost, maar vandaag ben je er eindelijk helemaal uit: dit wordt de naam van je zaak! Fier als een gieter surf je naar de website van DNS Belgium om je domeinnaam te registreren. Je domeinnaam is al ingenomen.
Registreer snel, goedkoop en betrouwbaar uw domeinnaam bNamed.net.
Gedurende de maanden juni, juli en augustus zet DNS Belgium telkens gedurende 1 week een be, brussels of vlaaderen-domeinnaam in de kijker als domeinnaam van de week. Het gaat dan om een domeinnaam die zich door het gebruik van de be, brussels of vlaanderen-extensie op een duidelijke manier weet te onderscheiden.
Domeinnaam DNS Belgium.
Het deel achter het laatste puntje be bvb wordt ook wel Top Level Domain TLD genoemd. De meeste TLD beheerders stellen tegenwoordig geen eisen aan het type organisatie dat een domein registreert. Wie mag een domeinnaam vastleggen en gebruiken? Zowel particuliere personen als bedrijven mogen een domeinnaam registreren. Elke domeinnaam is uniek en kan maar één keer vastgelegd worden. Is de naam van uw keuze al bezet, dan moet u iets anders zoeken tenzij u een wettelijk recht hebt op die naam.
Domeinnaam registratie.
De aanvraag of registratie van domeinnamen gebeurt op vraag van de klant via een registratie-agent. Enkel een niet geregistreerd domein kan aangevraagd worden. De klant wordt dan de licentiehouder van het domein, waarvan de huur doorgaans jaarlijks verlengd dient te worden.
Een goede domeinnaam kiezen: 10 tips.
Je doet een domeinnaam-check bij een hostingprovider om te zien of jouw domeinnaam nog niet bezet is. Soms is de domeinnaam in alle domeinnaamextensies nl, be, ect nog vrij, maar vaak ook niet. Bij het registreren van een nieuwe domeinnaam, merk je vaak dat jouw gekozen naam al bezet is.

Contacteer ons