Resultaten voor domein naam

domein naam
Domeinnaamrecht en domeinnaamgeschillen deJuristen: juridisch adviesbureau: diensten ICT-recht en informaticarecht! domeinnaamgeschil.
deJuristen, in principe is alles mogelijk, zolang de naam bestaat uit een combinatie van twee of meer tekens. De combinatie mag bestaan uit de letters a tot en met z, eventueel aangevuld met cijfers 0 tot en met 9 of een streepje maar niet a_ _ b.be bvb. Het tweede deel is de extensie het deel achter het laatste puntje. Er zijn allerlei soorten extensies: be, com, eu. Hiermee is duidelijk uit welk land de domeinnaam komt be voor Belgie, of waarvoor u de domeinnaam wil gebruiken. Dit deel kan u niet vrij kiezen, u moet een keuze maken uit extensies die door het beherend orgaan ICANN zijn toegestaan. Het deel achter het laatste puntje be bijvoorbeeld wordt ook wel Top Level Domain TLD genoemd. De meeste TLD-beheerders stellen tegenwoordig geen eisen aan het type organisatie dat een domein registreert.
Domeinnaam registreren? Domeinregistratie bij de 1 registrar in Belgiƫ.
9, 95 /jaar. ROCKS domein naam promotie! Het rocks domein biedt heel wat mogelijkheden. Dit woord, oorspronkelijk het Engels voor rotsen, is immers ook een term die aangeeft dat een persoon, muzikant, voorwerp, artistiek project echt fantastisch is. 9, 95 /jaar.
Scarlet FAQ Is het mogelijk om een domeinnaam te koppelen aan mijn webruimte?
int tel TV. Startpagina Klantenzone FAQ Internet Webruimte Is het mogelijk om een domeinnaam te koppelen aan mijn webruimte? Is het mogelijk om een domeinnaam te koppelen aan mijn webruimte? Dit is enkel mogelijk indien je een Scarlet domeinnaam hebt.
Domeinnamen DNS Proximus.
U wilt dat Proximus uw bestaande domeinnaam beheert? Hebt u uw domeinnaam geregistreerd bij een andere agent, maar wilt u het technische beheer van deze domeinnaam zoals het koppelen van uw website en e-mailadres aan uw domeinnaam overlaten aan Proximus?
Hoe werkt het verlengen van mijn domeinnaam en webhosting?
Wanneer je geen antwoord op je vraag kunt vinden in onze database, stel ons dan hier je vraag. Kijk snel of jouw ideale domein nog vrij is. Veel gestelde vragen. Hoe werkt het verlengen van mijn domeinnaam en webhosting? Webhosting bij Domeinwinkel.
Domeinnaam registreren.
nog veel meer mogelijkheden zijn? Of wilt u toch liever een domeinnaam met uw hoofd-keyword er in waar de doelgroep het meest op zoekt en met de TLD punt NL? Er zijn best nog wat combinaties en originele domeinen beschikbaar of te verzinnen.
Wat is een Domeinnaam? Oxilion.
De naam van uw eigen domein op internet, zoals oxilion.nl. Een domeinnaam is uw eigen, unieke adres op internet dat bestaat uit de eigenlijke naam Oxilion en een extensie nl. De oorsprong van de domeinnaam ligt in het unieke nummer dat iedere computer op internet heeft, het IP-adres Internet Protocol.
Domeinnamen registreren en verhuizen EasyWebshop.
In andere gevallen wordt de standaardprijs voor een domeinnaam aangerekend, telkens voor een periode van 1 jaar. Een domeinnaam verhuizen domein transfer. Indien de domeinnaam die u wilt al geregistreerd is, dan krijgt u hiervan een melding voor de transfer.
Domeinnamen Nucleus.
Met de registratie krijg je het alleenrecht op het gebruik van die naam. Home Hosting Domeinnamen. Waarom registreren bij Nucleus? Nucleus heeft al meer dan 20.000 domeinen in beheer. Dat zorgt ervoor dat we je een interessant pakket aan voordelen kunnen voorleggen.
Ik heb een domeinnaam; wat gebeurt daarmee wanneer ik overlijdt? Blog.
Dat zegt een woordvoerster van de Koninklijke Notariƫle Beroepsvereniging KNB. De vraag is of de domeinnaam wel echt van jou is als jij je naam hebt geregistreerd bij een hostingpartij. Je kunt een domeinnaam juridisch gezien namelijk niet echt bezitten omdat het geen fysiek object is, zoals een huis, tafel of schilderij.

Contacteer ons