Meer resultaten voor domiennaam

domiennaam
Domeinnaam doorverwijzen Versio.
Steve Margodt Member. Topic geplaatst op: 30-05-2013 om 2225.: Ik zou graag mij net geregistreerde domeinnaam www.fotosteve.be laten doorverwijzen naar mijn wix-website http//fotosteve.wix.com/fotosteve, zodat mensen die naar het be adres surfen de wix website zien. Hoe begin ik daar nu aan?
mijn domein Kassa.
2007 om 2157.: Heb in een dolle bui een domiennaam aangevraagd bij mijndomein.nl maar wil dit helemaal niet. Stom weet het maar we benne allemaal wel eens ondeugend toch. Ben ik nu toch verplicht om te betalen heb niets getekend.
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in Belgiƫ.
Bij het aflopen van de domeinnaamregistratie heb je de keuze om je domeinnaam te verlengen of te laten vervallen. Laat je de domeinnaam vervallen, dan betaal je niets extra maar wordt het wel beschikbaar gesteld voor anderen om te registreren.
domeinnaam.
Het is belangrijk dat de domeinnaam nog niet bestaat en dat de domeinnaam de merkrechten van anderen respecteert. De registrerende instantie heeft bepaalde domeinnamen uitgesloten van registratie. Voor deze domeinnamen kunt u geen registratie aanvragen. Hetzelfde geldt voor domeinnamen waarvoor een registratie in aanvraag is.
Domeinnaam kopen registreer goedkoop en snel je domein.
Wij zenden altijd een herinnering wanneer de domeinnaam dreigt te verlopen zodat u nooit te laat zult zijn met het verlengen van de domeinnaam. Welke kosten zijn er verbonden aan het aanhouden van een domeinnaam? Bij een verlenging van de domeinnaam geldt de actuele prijs voor het behoud van de domeinnaam.
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Actietarief geldt voor het 1e jaar. Alles checken Enter. Is dit jouw domeinnaam? Verhuis eenvoudig naar TransIP! Deze domeinnaam staat in quarantaine. Bekijk onze FAQ voor meer info. Is dit jouw domeinnaam? Verhuis gratis naar jouw TransIP account. Wil je deze domeinnaam verhuizen?
Domeinregistraties en webhosting Domeinnaam.be.
Blijf op de hoogte, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.: 1999 2017 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden. Domeinnamen in Europa. Domeinnamen in Amerika. Domeinnamen in Afrika. Domeinnamen in Azi.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren, kopen registreren.
Wanneer u een domeinnaam geregistreerd hebt, maar hem niet langer gebruikt, is er geen bezwaar tegen dat u die domeinnaam overdraagt aan een andere persoon of bedrijf die de domeinnaam beter gebruiken kan. Het is evenmin verboden om een vergoeding voor die transfer af te spreken.
Benjamin van Werven Blog Versteeg Wigman Sprey advocaten.
Wanneer is domeingebruik handelsnaamgebruik. De rechtbank te Rotterdam heeft op 4 maart 2008 geoordeeld dat het gebruik van een domiennaam niet altijd meebrengt dat een aanduiding als handelsnaam wordt gebruikt. In de betreffende zaak had Zegers Beveiligingssystemen het bedrijf Zegers B.V.
Helpmij.nl.
Helpmij.nl gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van onze website.

Contacteer ons